Sonic Boom: Fire & Ice


Cikkszám: 0045496528355
Gyártó: Sega
Kívánságlistára teszem
11.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Sonic Boom: Fire & Ice
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek


Az ikonikus kék sündisznó, Sonic visszatér és a Sonic Boom: Fire & Ice keretében még több kalanddal, felfedezéssel és villámgyors akcióval várja a játékosokat, amit tovább fokoznak az új tűz és jég játékelemek! Sonic mellett természetesen barátai Tails, Knucklesm Amy és Sticks is visszatérnek.

A Sanzaru Games Inc. gondozásában készült Sonic Boom: Fire & Ice egy egyszemélyes kaland a karakterek együttműködését igénylő játékelemekkel, eseményekkel és sztorival a Sonic Boom univerzumból. A játékosok már ismerős környezetekben követhetik figyelemmel Sonic és barátai utazásait ebben a teljesen új kalandban, miközben meghiúsítják Dr. Eggman és az új gonosz, D-Fekt ördögi terveit. A csapat régi és új helyszíneket is bejár felfedezés, versengés és a világuk megmentése közben!

A teljesen új élmény érdekében a Sonic Boom: Fire & Ice játékmenetének kulcspontjai a tűz és jég elemek, amik még látványosabbá teszik a speciális karakter mozdulatokat, valamint a környezettel való interakciót. Az újításoknak köszönhetően a játékosok lehetőségük van maximális sebességgel átfutni a pályákon, de akár elidőzhetnek és felfedezhetik környezetüket, illetve fejtörőket oldhatnak meg a saját ritmusukban.

A játékban bemutatkozik továbbá a többjátékos Bot Racing kiegészítő játékmód is, ami a puszta versengésről és sebességről szól. A játékosok különböző karakterek inspirálta robotokat irányítva hívhatják ki barátaikat leggyorsabb köridejük megdöntésére a pályákon, illetve újabb és újabb robotokat nyithatnak meg.

Száguldj végig ezen az epikus új kalandon Sonic, Tails, Amy, Knuckles vagy Sticks oldalán és tegyél pontot Dr. Eggman, illetve az új gonosztevő, D-Fekt terveinek a végére! Vesd be a tűz és a jég erejét, égesd el az utadba kerülő akadályokat, fejtörőket és fagyaszd meg ellenfeleidet! Használd ki Sonic gyorsaságát, Tails repülési képességeit, Knuckles erejét, Sticks bumerángját és Amy kalapácsát a felfedezetlen helyszíneken való barangolások és harcok során! Versengj barátaiddal a 2 személyes robot versenyek keretében és nyisd meg a 6 új pályát a világban elszórt műtárgyak összegyűjtésével! Csapj össze olyan hatalmas főellenfelekkel, amik már csak két képernyőn férnek el, illetve játssz fejtörőkkel teli vagy időkorlátos mini-játékokat!

Történet

Dr. Eggman felfedezte a szupertöltésű ragium elemet a rejtélyes Ragna Rock szigeten, majd rögtön neki is kezdett a bányászásába, hogy aztán üzemanyagként használassa, a folyamat melléktermékeit pedig a környező szigetekre öntötte, tüzes és jeges helyszíneket teremtve. A kitermelt üzemanyagot Dr. Eggman ultragyors robotok megteremtésére és ellátására használni, hogy végre legyőzze velük és ördögi cinkostársa D-Fekt segítségével örökös riválisát, Sonicot. Sonicnak és barátainak vissza kell foglalnia mindegyik szigetet a rajta lévő ellenfelek és a Sziget Védelmezőjének legyőzésével, rivális futamok megnyerésével, illetve az elemi melléktermékeket ontó csövek folyásának visszafordításával. A történet csúcspontja a Ragna Rock szigeten vívott csata lesz, ahol Sonicnak még talán Dr. Eggmant is meg kell mentenie saját teremtményétől.

Lehetőségek:

    1. Tűz és Jég - Vesd be a tűz és a jég erejét, égesd el az utadba kerülő akadályokat, fejtörőket és fagyaszd meg ellenfeleidet!
    2. Irányítsd bármelyik karaktert - Használd ki Sonic gyorsaságát, Tails repülési képességeit, Knuckles erejét, Sticks bumerángját és Amy kalapácsát a felfedezetlen helyszíneken való barangolások és harcok során!
    3. Bot Racing – Hívd ki barátaidat egy két személyes robot versenyre és gyűjtsd össze a műtárgyakat a további 6 pálya megnyitásához.
    4. Főellenfelek – Csapj össze olyan hatalmas főellenfelekkel, amik már csak két képernyőn férnek el!
    5. Mini-játékok – Játssz fejtörőkkel teli vagy időkorlátos mini-játékokkal!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
fire ice nintendo17nyar1 sonic