Poochy & Yoshi's Woolly World + Poochy Yarn Amiibo


Cikkszám: 045496474546
Gyártó: Nintendo
Kívánságlistára teszem
14.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Poochy & Yoshi's Woolly World + Poochy Yarn Amiibo
14.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Csatlakozz Poochy és Yoshi oldalnézetes platformer kalandjához és fedezz fel egy csodálatos, kézzel horgolt gyapjú világot a 2017. február 3-án, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Poochy & Yoshi’s Woolly World keretében! Olvasd be az új Yarn Poochy amiibo figurát a Poochy Dash pályákot az exkluzív Time Attack kihívások feloldásához, melyek teljesítésével egy különlegesen cuki Poochy mintázatot nyithatsz meg*. A legújabb Animal amiibo figurák ugyancsak kompatibilisek a játékkal és tökéletesen horgolt mintákat oldanak fel, teljesen új külsőt kölcsönözve Yoshinak. Érdemes lesz minden nap visszatérni a játékban, ugyanis a 30 aranyos és mókás Poochy és Yoshi stop-motion animációból naponta egy újabb epizód szórakoztatja a játékosokat.

Az ördögi Kamek megszokott trükkjeit bevetve gonosz módon ismét elrabolta Craft Island lakóit, az imádnivaló Yoshikat. A támadás elől megmenekült Yoshik egy rögtönzött gyűlésen megállapodnak, hogy barátaik megmentésére indulnak és levadásszák az elrablásukért felelős tettest – így veszi kezdetét az újabb hatalmas Yoshi kaland!

Yoshinak mindent be kell vetnie – ugrás, földbe csapódás, befalás és lebegés – ebben az oldalnézetes platformer alkotásban hat lenyűgöző világon keresztül, melyek mindegyike tele van tematikusan horgolt pályákkal és ellenfelekkel. Yoshi képes megidézni horgolt barátját Poochyt is játék közben a Yarn Poochy amiibo beolvasásával*, aki segítő mancsot nyújt neki a bajban**. A Poochy Dash pályákon beolvasva a Yarn Poochy amiibo egy sor exkluzív, pörgős és izgalmas Time Attack kihívást nyit meg, amiben Poochynak az idővel kell versenyre kelnie. Minden teljesített Time Attack kihívás egy egyedi Poochy mintázatot nyit meg. A Yarn Poochy amiibo megjelenéskor a játékkal együtt egy csomag részeként és külön is kapható lesz.

A kevésbé tapasztalt játékosok bármikor átválthatnak a könnyedebb Mellow Módra, amiben a Poochy Kölykök is a segítségére sietnek. Ezek a cuki kis ebek kiszagolják a rejtett tárgyakat, rátámadnak az ellenfelekre és még gombolyagként is funkcionálnak, ami aztán Yoshi az ellenfelekre vagy másként elérhetetlen tárgyak megszerzésére használhat.

A Poochy & Yoshi’s Woolly World további újdonsága az Animal Crossing és Splatoon amiibo figurák támogatása. A kompatibilis amiibok egyikének beolvasásával egy az adott karakterhez igazodó mintázatú Yoshi oldható fel, így Yoshi akár olyan Animal Crossing vagy Splatoon karakterek mintázatát viselve is felfedezheti Craft Island rejtélyeit, mint Tom Nook, Isabelle, Callie vagy Marie.

A még több Poochy és Yoshi mókára vágyó játékosokra a japán Dwarf animációs stúdió által készített 30 szórakoztató stop-motion animáció is vár, amiket a Yoshi Theatre menüpontból érhetnek el. Tartsd nyitva a szemed, mert minden videó végén egy azzal kapcsolatos kérdésre kell válaszolnod! Minden nap újabb videó nyílik meg, így semmiképp se felejts el visszalátogatni, hogy meglesd mivel készült Poochy és Yoshi.

Aranyos, színes és imádnivaló kalandok várnak a 2017. február 3-án, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Poochy & Yoshi’s Woolly World, ami egy új Yarn Poochy amiibo figurát is tartalmazó csomag részeként is kapható lesz.

*New Nintendo 3DS vagy New Nintendo 3DS XL készülékek esetében az amiibo beolvasásához elég azt a készülék alsó kijelzőjéhez érintenie, míg Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL vagy Nintendo 2DS készülékeknél az amiibok beolvasásához egy Nintendo 3DS NFC Olvasó/Író kiegészítő szükséges (külön kapható).

**2017. február 3-án egy frissítést kap a Yoshi’s Woolly World, aminek köszönhetően a Wii U játékban is megidézhető lesz Poochy a Yarn Poochy amiibo beolvasásával.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
2017 húsvét poochy woolly yoshi