Búcsút inthetünk az első részben megismert Aiden Pierce-nek és Chicago városának, helyette San Francisco utcáin vehetjük fel a harcot Marcus Holloway-el, a rendszer által bűnösnek ítélt, de sorsát a saját kezébe vevő hackerrel. A játék magyar felirattal, megvásárolható november 15-től PS4 és Xbox One konzolokon.
November 10-től megvásárolható a PS4 Pro a Playstation család legújabb modellje. A gép többek közt HDR és 4K támogatással érkezik. A megjelenés pillanatában az európai Playstation blog információi szerint több mint 30 cím lesz optimalizálva az új masina képességeihez.
November 4-én érkezik a Call of Duty sorozat legújabb epizódja, a futurisztikus Call of Duty: Infinite Warfare.
Izgalmas kampány móddal megérkezett a Respawn Entertainment új játéka a Titanfall 2, de a fő erőssége továbbra is a többjátékos mód marad. Most már multiplatformként tekinthetünk az új Titanfall--ra, hiszen az Xbox One-os és a PC-s megjelenés mellett, érkezik a PS4-es verzió is.
Lekerült a lepel a Nintendo következő konzolgépéről, amely eddig a Nintendo NX néven futott. Kiderült az új készülék 2017 márciusában kerül a boltok polcaira, amely végül a Nintendo Switch nevet kapta.
Showing 1 to 5 of 21 (1 Pages)