Watch Dogs 2 (Magyar felirattal) (Xbox One)

Cikkszám: 3307215966914
Gyártó: Ubisoft
Kívánságlistára teszem
8.990 Ft
Watch Dogs 2 (Magyar felirattal) (Xbox One)
8.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Watch dogs 2

A hackelésa fegyvered a Watch Dogs 2 hatalmas és dinamikusan változó nyílt világában!
2016-ban ctOS2.0 névre hallgató intelligens városvezérlő rendszert telepítettek számos amerikai városban, hogy biztonságosabb és hatékonyabb metropoliszokat teremtsenek.
Bújj Marcus Holloway a brilliáns fiatal hacker bőrébe, aki a tech-forradalom bölcsőjében, a San Francisco-öbölben született. Csatlakozza hírhedt DedSec nevű hacker csoporthoz és fedd fel a ctOS2.0 rejtett hibáit, melyeket a pénzéhes vállalatok arra használnak, hogy emberek millióinak figyeljék és manipulálják az életét!

ÜDVÖZLÜNK SAN FRANSISCO-BAN - Fedezd fel a város által nyújtott hatalmas és dinamikus nyílt világú környezetet, ami rendkívül tartalmas játékélménnyel vár!. Hackeld meg a közlekedési lámpákat vagy hatolj be a Szilikon-völgy vezető cégeinek legmodernebb irodáiba!
A HACKELÉS A FEGYVERED - Hackeld meg a város infrastruktúráját, urald valamennyi ehhez kapcsolódó okoseszközt a lakók személyes információival együtt! Irányíts drónokat, autókat, darukat, biztonsági robotokat!
TIÉD A CTRL - Feladataid teljesítéséhez hacker képességeid mellett az ügyességedre és az okoseszközök széles skálájára is szükséged lesz. Távirányított autók, kvadrokopter drónok, 3D nyomtatott fegyverek és sok más tárgyad fejlesztése elengedhetetlen a sikerhez.
MARADJ FOLYAMATOS KAPCSOLATBAN A BARÁTAIDDAL! - Az új több játékos rendszernek köszönhetően a kooperatív mód és PvP közben is folyamatosan kapcsolatban lehetsz a játékostársaiddal.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!