Far Cry 4 + Far Cry Primal

Cikkszám: 3307215984284
Gyártó: Ubisoft
Kívánságlistára teszem
14.990 Ft
Far Cry 4 + Far Cry Primal
14.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Extrák:

A Himalája rejtekében fekszik Kyrat, egy ország ahol a mindent átitató tradíció és erőszak uralkodik. A neved Ajay Ghale, aki édesanyja halálos ágyánál tett kívánságának eleget téve utazik Kyratba.  Az országban polgárháború dúl, aminek a célja az elnyomó Pagan Min rezsim megdöntése. Fedezd fel Kyrat nyílt világát, ahol a veszély ott leselkedik minden sarkon. Itt a döntéseidnek komoly ára van és minden másodperc küzdelem az életért. Isten hozott Kyrat-ban!

• Nyílt világ - Fedezd fel az eddigi legváltozatosabb helyszínekkel rendelkező Far Cry játékot és barangolj a buja őserdőkön keresztül a Himalája hófödte csúcsáig. Derítsd fel az ellenség bázisait a levegőből, a Gyrocoptered segítségével, mássz fel egy elefánt hátára és zúdítsd az állat hihetetlen erejét az ellenfeleidre. Válaszd ki a feladat végrehajtásához szükséges legmegfelelőbb fegyvert. Az eszközök széles tárháza áll rendelkezésedre, amikkel a legképtelenebb feladat is megoldható.
• Kooperatív mód - Nem kell az összes feladatot egyedül teljesítened, ugyanis a Far Cry 4 lehetővé teszi, hogy egy második játékos is beszálljon, a játék bármely pontján.
• Az aréna - Mutasd meg milyen az igazi bátorság és harcolj a hírnévért az arénában. Vívd ki az üvöltő tömeg tiszteletét és harcolj vérremenő küzdelmeket emberekkel és állatokkal egyaránt.
• Többjátékos mód - Kóstolj bele Kyrat véres történelmébe az új többjátékos módban. Az Arany Ösvény lázadás katonájaként vagy az ősi Kalinag törzs katonájaként.
• Pályaszerkesztés - Hozz létre saját pályákat és oszd meg a többi játékossal. Találj ki és rejts el végzetes csapdákat az ellenfeleid számára. A sorozat történetének legfejlettebb pályaszerkesztője áll a rendelkezésedre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
4 cry far cry primal