Beats Flex All-Day Wireless fülhallgató - Fekete

Cikkszám: FlexBlack
Gyártó: Beats
Kívánságlistára teszem
29.890 Ft
Beats Flex All-Day Wireless fülhallgató - Fekete
29.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Kényelmes viselet egész nap

Lehet a füledben vagy lóghat a nyakadban, biztos lehetsz benne, hogy a Beats Flex épp olyan sokoldalú, mint maga az élet. Akár zenét hallgatsz, akár telefonálsz vagy egy közösségi oldalon múlatod az időt, felkészülten várhatod az új kihívásokat. A mágneses fülrészek automatikusan elindítják a lejátszást, ha a fülhallgató a füledben van, és leállítják, ha a nyakadba akasztod. A strapabíró nitinolból készült Flex-Form-kábel egész nap kényelmes viseletet nyújt, a négy pár fülharang közül pedig kiválaszthatod a füledbe legjobban illőt. És ha épp nem használod, a mágneses fülrészekkel gubancmentesen tárolhatod a Beats Flex fülhallgatót a zsebedben vagy a táskádban.

A zene veled együtt pihen

Kevesebb töltés. Több akció. A Beats Flex fülhallgatóval akár 12 órán át hallgathatod a zenéidet, így egész napra megalapozza a hangulatot. Ha merül az akkumulátor, és egy kis plusz energiára van szükséged, egy 10 perces Fast Fuel töltéssel további 1,5 órán át hallgathatsz vele zenét.

Mindene a prémium hangzás

A Beats Flex kétkamrás akusztikai kialakítása és a szabadalmaztatott többrétegű meghajtó kiváló sztereóelválasztást és gazdag, élethű basszust biztosít. Lézeres pontosságú légnyílásai révén kellemes viselet, a hangszórók optimalizált szöge pedig gondoskodik a tiszta hangzásról. A hanganyag finomhangolását a fejlett digitális processzor végzi, így élethű, érzelemdús zenei élményben lehet részed. Az így megalkotott gazdag, erőteljes hangvilág egész nap ellát motivációval.

Kapcsolódj rá

Bármerre is jársz napközben, a megbízható kapcsolat elkísér. Az 1-es osztályú Bluetooth® technológiának köszönhetően a Beats Flex fülhallgató még nagyobb vezeték nélküli hatótávot, illetve kevesebb hangkimaradást biztosít. A fejlett beépített mikrofon a szél okozta zajokat csökkentve javítja a hangzás és a hívások minőségét, a fülhallgatón lévő vezérlőkkel pedig módosíthatod a hangerőt, kezelheted a zenelejátszást, hívásokat fogadhatsz és aktiválhatod a hangsegédet.

Apple W1 chippel felturbózva

Az Apple W1 chip jóvoltából a Beats Flex szinte észrevétlenül megtalálja a helyét az Apple-termékek között. Csak kapcsold be a fülhallgatót, és tartsd közel az iPhone-odhoz vagy az iPadedhez. Ezt követően a Beats Flexet bármelyik, iClouddal szinkronizált Apple készülékeddel használhatod, így zökkenőmentesen válthatsz egyik eszközről a másikra, ellenőrizheted az akkumulátorszintet vagy oszthatod meg a zenédet másokkal a hangmegosztási funkcióval.

Együtt minden jobb

A hangmegosztási funkcióval vezeték nélkül oszthatod meg a hangot a Beats Flex fülhallgatóval és vele együtt egy másik Beats fejhallgatóval vagy egy AirPodszal is. Dalok, podcastok vagy akár egy film – van, ami együtt még nagyobb élmény. Mostantól egyszerűen megoszthatod valaki mással is, amit az iPhone-odon, az iPadeden vagy az Apple TV-den hallgatsz. A hangerőt természetesen mindenki magának állíthatja be. Elég a második Bluetooth-kompatibilis fejhallgatót az Apple készülék közelébe hozni, és egy koppintással csatlakoztatható is. Innentől már nincs más dolgotok, csak a közös zenehallgatás.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
beats Beats Flex Flex