Marshall Stanmore II Bluetooth hordozható aktív sztereó hangfal - Fekete

1 év garancia

Ingyenes szállítás

Cikkszám: 1001902
Gyártó: Marshall
Kívánságlistára teszem
113.890 Ft
Marshall Stanmore II Bluetooth hordozható aktív sztereó hangfal - Fekete
113.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Marshall Stanmore II, Bluetooth hangszóró

Ideális méret a szobádba - Stanmore II Bluetooth hangszóró
A Stanmore II a Marshall 50 wattos mélysugárzója és 2 x 15 watt magassugárzói könnyedén megtöltik a szobádat zenével.

Bluetooth 5.0
Az új Bluetooth 5.0 szabvány a korábbiaknál jobb hangminőséget biztosít, és egyszerre akár két eszközre is képes csatlakozni. A 2018-ban bemutatott új telefonok többsége már kopatibilis ezzel az új szabvánnyal, így a korábbinál jobb minőségben szólaltathatod meg a zenédet. Persze az se baj, ha régebbi telefont használsz, hiszen a Bluetooth 5.0 kompatibilis a régebbi formátumokkal is.

Legendás Marshall dizájn
Első pillantásra látni rajta, hogy más, hogy egy igazi Marshall. A hagyományos tekerő gombok, kapcsolók, a strapabíró műbőr borítás, és a hangszórókat védő szövetborítás mind a Marshall hagyományiról árulkodnak. A koncertek és próbatermek világában született márka az otthonod egyik legkarakteresebb dísze lesz.

Hagyományos külső, modern belső
A hagyományos hangfalakhoz hasonlóan, a Marshall Acton fa szerkezetre és több utas hangszóró kialakításra épít. Olyan, mintha egy nagy hifi, nagy hangfala. A gép belsejében ugyanakkor nagy hatékonyságű, D osztályú erősítő dolgozik azért, hogy az apró hangfal a lehető legpontosabban szólaltassa meg kedvenc felvételeidet.

Hagyományos hangszín szabályozás
A Marshall hangfalakon hagyományos mély és magashang kiemelést találsz, így könnyen saját ízlésedhez, vagy akár az éppen hallgatott zenéhez igazíthatod a hangot.

Veztékes csatlakozás
A Marshall tudja, hogy gyakran jól jön egy 3,5-es, jack bemenet, ha például számítógépről, vagy bármely Bluetooth nélküli, akár analóg lejátszóról szeretnél zenét hallgatni. Éppen ezért, a jack bemenet jól hozzáférhető helyen, a készülék tetjén van.

Marshall Bluetooth App
A Marshall Bluetooth alkalmazás segítségével, akár a telefonodrtól is beállíthatod a hangerőt, sőt a hangszínt is. A megváltozott beállításokat pedig a hangfal tetején, a gombok körüli piros fények jelzik.

Műszaki adatok:
Erősítő: mélysugárzó 50 watt, magassugárzók 2 x 15 watt, D osztályú
Sztereó: igen
Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth 5.0
Vezetékes bemenet: 3,5 mm jack
Tápcsatlakozó: 100-240 V / 50-60 Hz
Súlya: 4,65 kg
Méretei: 35 x 19,5 x 18,5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
II marshall stanmore