Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.000 Ft

Captain Toad: Treasure Tracker (Switch) (használt)

Cikkszám: H0045496422356
Gyártó: Nintendo
11.000 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A néha félős, időnként pedig bátor Captain Toad első saját kalandjára indul Nintendo Switch konzolon! Ebben a platformer-fejtörő alkotásban a játékosok a SUPER MARIO 3D WORLD apró hősével küzdhetik át magukat a számos akadályon.

Minden oldalról megnézheted a pályát, majd segíthetsz a látottak alapján Captaid Toadnak biztonságban célba érni. Utazása során számos kaland vár a kis hősre, köztük olyan pályák, ahol a Switch kijelzőjén látható be a világ, valamint óriási ellenfelek!

Captain Toadhoz csatlakozik kalandozása során Toadette is. A hagyományos videojáték hősökkel ellentétve Captain Toad és Toadette nem rendelkezik semmilyen különleges képességgel – még ugrani sem képesek – és szinte mindentől félnek, mégis bátran néznek szembe az akadályokkal. Fejlámpájukkal és „bármire-képes” hozzáállásukkal kell átkelniük olyan ellenfelekkel teli helyszíneken, mint a Vadnyugati viskók és Goomba vízi parkok. Minden pálya tele van fejtörőkkel és rejtett titkokkal.

Az apró hősök a végső kincs, az áhított Power Star után vadásznak, amit kalandjuk elején elrabol tőlük Wingo, a hatalmas, kapzsi madár – Toadettel együtt -, igazán megnehezítve a félénk kincsvadászok életét. Segíts Captain Toadnak visszaszerezni a Power Start, rátalálni Toadettere és végül legyőzni Wingot. A kis hős célja felé tartva több mint 70 szórakoztató, fejtörő pályán fog áthaladni, miközben igyekszik összegyűjteni az összes csillagot és drágakövet!

    Vedd át az irányítást Captain Toad és Toadette felett első saját kalandjukban!
    Használd Switch konzolod a pályák minden szögből való megvizsgálásához és a titkok felfedéséhez!
    Vadászd le a rejtett kincseket a több mint 70 fejtörő pályán!


Az oldal tetejére