Wanted (Blu-ray) (használt)

Hang: Magyar Dolby Digital 5.1, Angol DTS HD 5.1
Felirat: Magyar felirat
Játékidõ: 110 perc

Cikkszám: H5996051080014
Kívánságlistára teszem
3.000 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Wanted (Blu-ray) (használt)
3.000 Ft

Leírás és Paraméterek

A 25 éves Wes volt a legszürkébb irodai rabszolga, akit a hátán hordott a föld. A főnöke óránként megalázta, a barátnője rendszeresen semmibe vette, az élete szűnni nem akaró nyűgként vánszorgott előre. Mindenki biztos volt abban, hogy ez a hasznavehetetlen alak semmire sem viszi. Wesnek nem maradt más, mint hogy valahogyan eltöltse sivár napjait, és belehaljon a lassú gürcölésbe.

Ám ekkor találkozott egy Fox nevű nővel.

Miután Wes apját meggyilkolják, a halálosan szexi Fox beszervezi a fiút a Testvériségbe, egy titkos társaságba, amely arra képezi ki West, hogy megbosszulja apja halálát a benne szunnyadó képességek feltárásával. Miközben a nő megtanítja neki, hogyan tegyen szert villámgyors reflexekre és bámulatos ügyességre, Wes rájön, hogy a csapat egy ősi törvény szerint él: végre kell hajtaniuk a halálos ítéleteket, amelyeket maga a sors ad.

Ördöngösen briliáns tanítói – köztük a rejtélyes vezető, Sloan – segítségével Wes élvezni kezdi azt az erőt, amelyre mindig is vágyott. Ám lassacskán ráébred, hogy veszedelmes társai mögött más is rejtőzik, mint amit mutatnak. Ahogy a hősiesség és a bosszú között ingadozik, Wes megtanulja azt, amit soha senki más meg nem taníthat neki: hogy csak ő egyedül irányítja a sorsát.

Mark Millar kultuszképregénye alapján az Éjszakai őrség rendezője, Timur Bekmambetov készített rendkívül izgalmas, látványos akciófilmet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!