Devil May Cry 5 Special Edition (Xbox Series X)

Cikkszám: 5055060973899
Gyártó: Capcom
Kívánságlistára teszem
13.990 Ft
Devil May Cry 5 Special Edition (Xbox Series X)
13.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Capcom igazán stílusosankezdi az új konzolgenerációt a Devil May Cry 5 Special Edition-nel. A nagy múltra visszatekintő kiadó első újgenerációs címeként a Devil May Cry 5 Special Editionaz új konzolok erejének köszönhetően új funkciókkal és játékmódokkal megpakolva érkezik, valamint a sokak által kért játszható Vergil karakterrel. A Devil May Cry 5 Special Edition-nel a Capcom tovább fokozzaa stílusos akciótolyan újgenerációs funkciókat bevezetve, mint a ray tracing technológia, a továbbfejlesztett 3D hangok, olyan közönség kedvenc módok, mint a Turbo mód és a Legendary Dark Knight mód, valamint a Deluxe Edition és az EX Color Pack tartalmai.

Forgasd Yamato pengéjét–Emeld új szintre a stílusos akciótDante régi riválisa és ikertestvére, Vergil szerepében.

Új játékmódok–Tedd magad próbára a Legendary Dark Knight mód és a Turbo mód egyedi kihívásaival szemben.oLegendary Dark Knight mód:Az extra kihívásra vágyó rajongók próbára tehetik képességeiket és stílusukat őrületes mennyiségű ellenféllel szemben a LegendaryDark Knight módban.oTurbo mód:Az adrenalinfüggők reakcióidejük határait feszegethetik a megnövelt sebességű Tubro módban, ami 20%-kal növeli a játékmenetütemét amég gyorsabb és gördülékenyebb kombólehetőségekért.

Bloody Palace–Nézz szembe az eredetileg a Devil May Cry 5megjelenést követő ingyenes tartalmaként kiadott Bloody Palace szintjeinek egyre növekvő kihívásaival. Csak a legügyesebb démonvadászok fognak feljutni a csúcsra, hogy szembenézzenek a végső kihívással.

Magas oktánszámú stílusos akció–Játssz négy különböző karakterrel: Nero, Dante, V és a frissen hozzáadott Vergil. Vágj utat magadnak Redgrave City romjai között a más-más játékstílust biztosító karakterekkel, ahogy szembenézel a démonok hordáival.

Úttörő grafika–A Capcom saját RE Engine motorjával fejlesztett Devil May Cry 5 Special Editionúj magasságokba repíti a látvány minőségét olyan grafikával, ami teljesen kihasználja a fotórealisztikus karakterdizájnt, szemkápráztató fényeket és környezeti hatásokat. Ez a hihetetlen látvány ray tracing technológiával*, 4K felbontással, megnövelt képfrissítéssel és csökkentett töltési idővel lett tovább fokozva.

Élénk 3D hangok–Tartsd fent SSStílusos kombóidat a frenetikus akció közepette az ellenségek mozgását realisztikus részletességgel visszaadó hangokat követve.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
dmc 5 (2019)