Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.990 Ft
Termék címkék:
könyv

Batman / Fortnite - Zéró Pont Képregény

A kötethez járó kódokkal unlockolható Fortnite tárgyak:
1. Rebirth Harley Quinn Outfit
2. Batman Zero Wing Glider
3. Catwoman's Grappling Claw Pickaxe
4. Deathstroke Destroyer Glider
5. Harley Quinn's Revenge Back Bling
6. Batarang Axe Pickaxe
+ Armored Batman Zero Outfit (akkor kapod meg, ha mind a hat kódot beváltottad)

Cikkszám: 9789634702115
6.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Egy rés nyílt Gotham City egén: maga a valóság hasadt meg és berántotta a Sötét Lovagot egy bizarr és ismeretlen világba. Nincsenek emlékei arról, hogy ki ő és honnan jött... Batman bekerült a Fortnite-ba!

 

Ez a keménytáblás gyűjtemény tartalmazza a bónusz kódokat a hét darab, Fortnite-ban feloldható DC témájú digitális tárgyhoz, köztük a Harley Quinn és a páncélos Batman skinekhez!

 

Miközben a világ legnagyobb detektívje azért küzd, hogy felidézze a múltját, és megszökjön a káosz és a küzdelem véget nem érő hurkából, szembe kell szállnia olyan veteránokkal, mint Renegade Raider, Fishstick, Bandolier, Snake Eyes és még sokan mások. Mialatt Batman igyekszik megérteni ezt a különös, új világot, nem csak a sziget mögött rejlő sokkoló igazságra bukkan, de azzal is kénytelen szembenézni, hogy mi a Hurok titka, és hogyan kapcsolódik minden a rejtélyes Zéró Ponthoz.

 

A Batman/Fortnite: Zéró Pont olyan titkokat tár fel, amelyek eddig még a játékból sem derültek ki! Se Batman, se a Fortnite rajongói nem hagyhatják ki ezt a lenyűgöző vizualitású, kihagyhatatlan izgalmakat ígérő képregényt, amelyben a Köpenyes Igazságosztó megküzd a Fortnite bajnokaival a szigeten, hogy megmentse nem csak önmagát, hanem a DC Univerzum többi hősét, sőt, akár magát a Multiverzumot is!

 

fordította: Urbán Richárd (Ghost4Rider), Németh Levente

 

színes, keménytáblás 152 oldalas képregény
méret: 192 x 284 mm

Youtube videók

Az oldal tetejére