> 3DS > Játékok > Paper Mario Sticker Star

3DSPaper Mario Sticker Star

Státusz: Rendelhető

Termékkód: 0045496472825

6 990 Ft‎

Kosárba

Törzsvásárlói kártya + 69 pont. A kosarad összesen 69 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 69 Ft‎.

30 hasonló termék

Akik ilyen terméket vettek, ezeket vették még.

Részletes leírás

Paper Mario visszatért és egy újabb ragacsos helyzetben találja magát! Indulj egy izgalmas papír kalandra Marioval és segíts neki helyrehozni a Bowser okozta károkat újdonsült matrica erőiddel! A színes karakterek garantáltan elszórakoztatnak utazásod során a már ismerős Paper Mario világ újra életre kel a Paper Mario: Sticker Star keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken! A 3D hatásnak köszönhetően olyan, mintha közvetlenül a cipős doboz diorámák között járkálva fedeznéd fel a játék világát.

Eljött az éves MATRICA FESZTIVÁL napja Decalburg városában és Bowser megint rosszban sántikál! A Matrica Üstökös felrobbantásával Bowser hat irányba szórja a Királyi Matricákat a világban és Mario, illetve társa Kersti – a matrica tündér – feladata, hogy visszaszerezzék őket akciódús utazásuk során.

Sajnos a hiányzó matricák Bowserre és szolgáira ragadtak, így számos fejtörőt kell megoldanod és csatát megnyerned a visszaszerzésükhöz prériket, sivatagokat, erdőket és havas helycsúcsokat bejárva Marioval és Kerstivel.

A matricák fontos szerepet játszanak ebben a szórakoztató alkotásban, Mario ugyanis segítségükkel támad ellenfeleire hagyományos Paper Mario küzdelmekben. A matricákkal nem csak kilapíthatod ellenfeleidet, de fejtörőket is megoldhatsz a Paper Mario őrült világában, a megfelelő pontra helyezve ugyanis a környezetet szétbontva új területeket fed fel és új lehetőségeket nyitva meg a továbbjutásra. Bárhol találhatsz matricákat, melyek minél látványosabbak, annál erősebbek. Matricákat vásárolhatsz a boltból, szerezhetsz a környezetedből és akár sajátodat is elkészítheted, majd beragaszthatod a füzetedbe későbbi használatra. Fontosak továbbá az erősítők is, amikkel Mario növelheti képességeit, mellékküldetések teljesítésével pedig erejét, így kellőképpen felkészülhet a harcra. A sorozat történetében először, nincsenek gyűjtendő tapasztalati pontok.

Ez a bájos kézi konzolos kaland garantáltan leköti az új és veterán Paper Mario játékosokat is, ahogy felfedezik a színes 3D-s környezetet, összegyűjtik a tömérdek matricát, ellenfeleket győznek le és hasznukra fordítják a begyűjtött tárgyakat. Lapítsd ki az utadba kerülő ellenfeleket a csavarokkal feldobott hagyományos harcrendszerrel és matricás játékmenettel, illetve teljesíts mellékküldetéseket ebben a teljesen új Paper Mario kalandban, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!

    Minél előrébb tartasz a játékban, annál erősebb matricákat fogsz találni, amikkel felerősítheted Mario támadásait.
    Fedezd fel a különböző eszközök, mint például Ventillátorok, Ollók és Radiátorok széles kínálatát, amik még több matricává alakíthatók. Használd őket fejtörők megoldására vagy csaták megnyerésére, ahogy Mario átmanőverezik a pályákon.
    Simítsd ki a világot, akár egy papírlapot! Használd matricáidat és fedj fel titkos helyszíneket, valamint rejtett tárgyakat bárhol a játékban!

Tulajdonságok

  • Játék kategória - Platform (Gyerekjáték)
  • Korhatár - 3+
  • Játékosok - 1
  • Gyártó - Nintendo