Pokémon X

Cikkszám: 0045496524210
Gyártó: Nintendo
Kívánságlistára teszem
12.490 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Pokémon X
12.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Lélegzetelállító 3D világ vár rád a kaland stílusú Pokémon X videojátékban exklúzívan a Nintendo 3DS konzolon. Utazz a Kalos régióba, melyet rejtély vesz körül. Válassz a három újonnan felfedezett Pokémonból a kalandjaid elstartolásához!

Ebben az RPG stílusú videojátékban választhatsz a három újonnan felfedezett Pokémon közül – fű típus – Chespin, tűz típus – Fennekin és a vizi típus – Froakie. Mindegyiknek megvan a maga speciális támadása és az idő múlásával tapasztalatokat szerez a harcban és így válik erősebbé, fokozatosan fejlődik és változásokon megy keresztül. A Pokémon X videojátékban a kalandok egy más dimenzióját ismerheted meg. A Kalosz régió minden zuga tele van élettel, a Lemiose város macskaköves utcáitól kezdve a távolabbi vadvilágig. Lemiose egy virágzó nagyváros, ahol egy csomó üzlet, nyüzsgő utca és sok szórakozás található, melyeket biztos szívesen kipróbáltok.

A videojátékban egy csomó újonnan felfedezett Pokémon van, akik csak rád várnak. Gogoat egy fű típusú pokémon, aki olyan óriási, hogy a hátán tud hordozni téged. Sylveon a Eevee Pokémon új evolúciója. Továbbá van itt egy Pokémon, aki bizonyos értelemben össze van kötve a  Mewtwo nevű Pokémonnal. Nem feledkezhetünk meg a legendás Xerneas Pokémonról sem, aki nemrégen újonnan fel lett fedezve.

Felszerelkezve az új Pokédexel elindulhattok a Kalos régióba és megkezdhetitek a kalandjaitokat.

    Próbáljátok ki a Pokémon videojátékokat először a 3D-s játékkörnyezetben.
    Utazd be a Kalos régiót és fedezd fel az új Pokémonokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!