New Nintendo 2DS XL (Black/Turquise)


Cikkszám: 0045496504533
Gyártó: Nintendo
Kívánságlistára teszem
46.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
New Nintendo 2DS XL (Black/Turquise)
46.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Tartozékok:
- Érintőceruza
- 4GB microSDHC kártya
- AR kártyák
- Hálózati töltő

Az új, összecsukható dizájn stílusos fekete/türkiz valamint fehér/narancssárga színekben lesz elérhető, és a New Nintendo 3DS XL konzolokkal megegyező méretű képernyővel rendelkezik. Mint ahogy az új konzol neve is elárulja, a kijelző kizárólag 2D-ben jeleníti meg a játékokat. A konzol bár súlyra könnyebb, ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint a New Nintendo 3DS, és beépített NFC-támogatással rendelkezik amiibo figurák és kártyák számára.

A konzol minőségi Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS és Nintendo DS játékok tömkelegét képes futtatni 2D-ben. A Nintendo konzolok továbbra is egyetlen dedikált rendszercsalád, ahol a játékosok olyan kedvenc karaktereikkel és franchise-aikkal találkozhatnak, mint Mario, Peach, Yoshi, Kirby, Pokémon, Fire Emblem, Mario Kart, Super Smash Bros., Animal Crossing és a The Legend of Zelda. Már most is több mint ezer darabot számlál Nintendo 3DS játékok kínálata, és még továbbiak érkeznek a közeljövőben. Ezek az új játékok szórakoztató élmények sorát ígérik a New Nintendo 2DS XL-t megvásárlóknak, és bármely, a Nintendo 3DS rendszercsaládhoz tartozó konzol tulajdonosainak egyaránt.

A még precízebb irányítás érdekében a New Nintendo 2DS XL készülék egy ZR és ZL vállgombbal is bővült, valamint egy C-Stick karral, amivel kényelmesen kezelhető például a kamera a Monster Hunter 4 Ultimate és The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D játékokban.

Élvezd a legjobb Nintendo 3DS címeket a New Nintendo 2DS XL óriási kijelzőin úgy, mint még soha!

Készüléked ráadásul nem csak a New Nintendo 3DS-exkluzív és Nintendo 3DS, de Nintendo DS játékokat is képes lejátszani, így bármikor újra átélheted a régi kedvenceid nyújtotta izgalmakat. A Nintendo eShopból digitális formában is beszerezhetsz indie és Nintendo címeket, a Virtual Console kínálatában pedig igazi klasszikusok között böngészhetsz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!