Battleborn (PC)

Cikkszám: 5026555064965
Gyártó: 2K
Kívánságlistára teszem
990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Battleborn (PC)
990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Battleborn belső nézetes lövölde, 25 játszható karakterrel a főszerepben. Minden egyes hős saját személyiséggel, képességekkel és fegyverekkel rendelkezik – a Battlebornban megtalálható Helix-rendszernek köszönhetően minden egyes karakter egy multiplayer meccs vagy egy sztoriepizód során éri el a maximális szintjét.

A Battleborn a távoli jövőbe kalauzol, ahol az univerzum szinte összes csillaga kihunyt egy titokzatos ellenségnek köszönhetően. Solus, az utolsó ragyogó csillag az univerzum túlélésének utolsó mentsvára: a birtoklásáért folyó harc hatalmas háborúba torkollott. A Battleborn Hősei is ezért küzdenek, mindegyikük a maga frakciója érdekeit képviselve, hiszen az univerzum sose volt még ennyire közel ahhoz, hogy a teljes kihalással fenyegessen. Azonban az eddig a háttérben megbújó titokzatos gonosz úgy döntött, befejezi, amit elkezdett, így a Hősöknek érdekeiket félrerakva kell összefogniuk, hogy egyszer és mindenkorra megállítsák a világ elpusztítását a fejébe vevő misztikus figurát!

Jellemzők

• Hősök: A Battleborn egy rendkívül változatos, 25 hőst tartalmazó repertoárral rendelkezik: mindegyiküknek megvan a saját személyisége, képességeik, fegyvereik pedig teljesen egyediek.
• Sztorimód: A Battleborn kampánya nem csupán egyedül, de társakkal is letudható, mind online, mind osztott képernyős módban. A fejezetkre bontott történet epizodikus formában viszi tovább a fonalat, egy kerek narratívába fogva a Battleborn világának szereplőit és eseményeit.
• Multiplayer: A Battleborn csapat alapú kompetitív multiplayer módját egyszerre 10 fő élvezheti két 5 fős csapat részeként, három különböző játékmódban.
o Capture: A csapatoknak egy gyors menetű deathmatchben kell helytállniuk, ám a győzelem kivívásához a térkép egyes területeinek elfoglalása és megtartása szükséges.
o Meltdown: A csapatoknak a gép által irányított minionokat kell a térkép közepén található szemétégetőhöz kísérniük – minden a tűzbe ugrott minion után pont üti az adott csapat markát. Aki a meccs végén több ponttal rendelkezik, nyer!
o Incursion: A csapatoknak meg kell védeniük a bázisaikon található automata gépágyúkat a gép által irányított minionok hullámaival szemben, ám a győzelemhez el kell pusztítaniuk az ellenfél bázisán található gépágyúkat.
• Helix-rendszer: A Battleborn felgyorsított karakterfejlesztési rendszere révén a maximális 10. szint elérése egyetlen multiplayer meccs vagy sztoriküldetés során megtörténik, így mindenki kiaknázhatja az irányított hős összes képességét és egyedi fegyverét!
• Fejlődési rendszer: A Battleborn sztori- és multiplayer módja során szerzett tapasztalati pontjai a globális fejlődési rendszert erősítik, mely két részből áll:
o Karakterszint: Minden egyes hős a meccseken kívül is fejlődik, 20 szinten keresztül, ezáltal nyitva meg új skineket, valamint képességeket a Helix-képességfáikon.
o Parancsnoki szint: Maga a játékos is rendelkezik egy saját szinttel, amely új kitűzőket, címeket, valamint a hősök játékstílusát módosító felszereléseket nyit meg.
• Loot / felszerelés: Lootcsomagok megszerzésére nem csupán a sztoriküldetések teljesítése során van lehetőség, de a sztoriban és a kompetitív multiplayerben megszerzett kreditek felhasználásával is. Kinyitásukat követően a lootcsomagokból új felszerelés eshet, mely a hősök játékstílusát képes módosítani.
• Frakciók: Solus, az utolsó csillag az univerzum túlélésének utolsó esélye, és ezért rengeteg frakció küzd a megszerzéséért:
o The Peacekeepers: Solus felszentelt védelmezői
o The Eldrid: Az univerzum természetes rendjének fenntartásáért küzdenek
o The Rogues: Zsoldosok, akiket kizárólag a saját túlélésük érdekel
o The Last Light Consortium (LLC): A háborúval meggazdagodni akaró vérmes üzletemberek
o The Jennerit Empire: Csak az erőben hisznek, és mások uralmuk alá hajtásában

Minimum rendszerkövetelmények:

Szükséges: 512Kbps vagy gyorsabb internetkapcsolat és Steam fiók
Op.rendszer: Windows 7 64 bit, Windows 8 64 bit, Windows 10 64 bit
Processzor: Intel Core i5 / AMD Phenom IIx4 945 vagy jobb
Memória: 6 GB RAM
Merevlemez: 30GB
DVD-ROM: 8x sebességű
Videókártya: AMD HD 6870, Nvidia GeForce GTX 460 vagy jobb

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
battleborne blackfriday 2017 pc