Injustice 2 (használt) (PS4)

Cikkszám: H5051892208123
Gyártó: Warner Bros. Interactive Entertainment
Kívánságlistára teszem
4.000 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Injustice 2 (használt) (PS4)
4.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Az Injustice 2 egy szuperhősökkel telipumpált folytatása a népszerű Injustice: Gods Among Us-ban, melyben a játékosok a kedvenc DC-karaktereiket fejleszthetik és küldhetik csatába a DC szuperhősei és szupergonoszai ellen. Az új epizódban az ikonikus DC-karakterekre egyedi felszereléssel ruházhatják fel, hogy a különféle játékmódokban megállják a helyüket.

Jellemzők 

  • - Minden csata meghatároz: Az Injustice 2 az elődben debütált látványos összecsapásokat gondolja tovább. Minden egyes meccsel új felszerelés szerezhető, fejleszthető és testreszabható a DC összes szuperhőse és szupergonosza, ezen fejlesztések pedig nem csupán a külsejüket befolyásolják, de azt is, miként teljesítenek a harcokban!
  • - DC-karakterek masszív kínálata: Az Injustice 2 a verekedős játékok történetének legmasszívabb DC-karakterkínálatát tálalja, az olyan rajongói kedvencekkel kezdve, mint Batman, Superman, Supergirl, A Villám, Aquaman, Wonder Women és Blue Beetle, egészen az olyan szupergonoszokig, mint Atrocitus, Gorilla Grodd és Deadshot.
  • - Epikus, filmszerű történet: Az Injustice 2 az Injustice: Gods Among Us-ban elindított történetet folytatja, melyben Batman és szövetségesei azon dolgoznak, hogy összerakják a porrá zúzott társadalmát, azonban a Szuperman rémuralmát visszaállítani igyekvők hátráltatják őket a feladatban. A káosz közepette viszont feltűnik egy új veszély, amely az egész Föld jövőjét veszélyezteti.

- A NetherRealm Studios által jegyezve: A többszörösen díjnyertes Mortal Kombat-franchise készítői, a NetherRealm Studios páratlan sztorimeséléssel, robosztus tartalommal, és fantasztikus verekedős mechanikával kelti életre a DC univerzumot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
injustice