Project Cars 2 (PS4) (használt)

Project CARS 2 a díjnyertes versenyszimulátor sorozat továbbfejlesztett változata, ami a legikonikusabb kocsikkal és a legizgalmasabb vezetési körülményekkel adja meg az definitív vezetési élményt és adrenalin löketet.

Cikkszám: H3391891995641
Gyártó: Bandai Namco
Kívánságlistára teszem
7.000 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Project Cars 2 (PS4) (használt)
7.000 Ft

Leírás és Paraméterek

 A játékosok által fejlesztett és világszínvonalú versenyzők közreműködésével tesztelt Project CARS 2 tökéletes választás a profi e-Sport játékosok számára és elhozza az valós vezetés lényegét a bolygó leggyönyörűbb, leghitelesebb és a legkorszerűbb versenyszimulátorában.

A Project CARS 2-ben mindent megtalálsz – GT modellektől a túrakocsikon és prototípusokon át az egzotikus hiperautókig –, így a játék elhozza az autóversenyzés széles kínálatát a választás szabadságával, hogy mit és hol vezess. Bármikor. Bárhol.

A HITELESSÉG CSÚCSA
A játékosok által fejlesztett és profi versenyzők közreműködésével finomhangolt játék csúcsminőségű grafikával, 1:1 digitális kivitelezéssel, pontos fizikával, kihívást jelentő AI ellenfelekkel és dinamikus, valósidejű jármű/felület/évszak körülményekkel várja a versenyzőket. Éld át a valóságon is túlmutató vezetési élményt a teljes VR headset, 5.1 térhangzás és 12K felbontás támogatással. A Project CARS 2-vel legalább annyira üdítő és kihívást jelent játszani, mint amennyire korszerű.

• Több mint 180 licenced kocsi a legikonikusabb márkáktól
• A valaha volt legnagyobb kocsi kínálattal rendelkező autóversenyzős cím konzolon
• Teljes VR headset és 12K (csak PC-n) támogatás
• Újradolgozott irányítás

A VETÉLKEDÉS TÜZE
Fedezd fel a legjobb vezetési élményt és tedd próbára képességeidet a legelszántabb versenytársak ellen, hogy a következő motorsport hőssé válj. Szállj versenybe barátaiddal a teljesen új online bajnokságokban a járművek széles kínálatával aszfalton vagy terepen. A Project CARS 2 fejlesztői már a kezdetektől gondoltak az e-Sportra, köztük Versenyzői Engedély akkreditációval, dedikált rendező/közvetítő funkcióval és beépített streamelési lehetőségekkel. Számos tervezett sorozattal és bajnoksággal a 2017-es évben és azon túl is, a Project CARS e-Sport továbbra is a vezető csapatok és feltörekvő sportolók egyedüli célállomása lesz.

• Teljesen új autótípusok és autósport osztályok (rallycross, IndyCar és sok más), plusz régi kedvencek
• Versengj barátaiddal interneten keresztül kocsik széles kínálatával aszfalton vagy terepen
• Teljesen új internetes bajnokságok és robosztus Esport funckiók

A KÖRÜLMÉNYEK EREJE
Versenyezz korlátok nélkül – bárhol, bármikor, bármilyen kocsival. Nappal vagy éjjel, száraz vagy nedves terepen. A LiveTrack 3.0 funkciónak köszönhetően dinamikus az átmenet a pályák tiszta, koszos és gumírozott szakaszai között, valamint változik a fizikai tapadás is, akár aszfalton, jégen vagy sárban száguldozol. A játékosok teljes 24 órás ciklusban versenyezhetnek valósághű járművekkel, időjárási és hőmérsékleti változások mellett, valamint akár a négy évszakon keresztül – hitelesen megteremtve az adott évszak légköri és környezeti állapotát. Az olyan hatásokkal, mint a köd, a villámlás és a hó, ezúttal az Anyatermészetet is meg kell majd hódítanod.

• Száguldj változatos terepeken, köztük jégen, aszfalton és terepen
• LiveTrack 3.0: A dinamikus útfelület átmenet hatással van a jármű teljesítményére, tapadására és irányítására valós időben, a legmodernebb gumiabroncs fizikával és felület deformációval
• A teljes 24 órás ciklus élethűen teremti újra az év adott időszakának környezetét
• Dinamikus napszak, időjárás és szezonális versenykondíciók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!