Logitech MX Master vezeték nélküli lézer egér

Cikkszám: 910-005313
Gyártó: Logitech
Kívánságlistára teszem
23.890 Ft
Elérhető változatok:
AKCIÓS GAME PASS 3 HÓNAPOS ELŐFIZETÉS PC-HEZ:
Logitech MX Master vezeték nélküli lézer egér
23.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Kézzel megmunkált kényelmes forma
A kényelmes egér tökéletesen megmunkált, kézzel kialakított formája kényelmes, természetes helyzetben tartja kezét és csuklóját. A jól elhelyezett gomboknak és kerekeknek köszönhetően az irányítás precíz és könnyed.

Sebességváltó görgetőkerék
Gyorsabban és egyszerűbben görgethet végig hosszú dokumentumokat és weboldalakat. A precíziós görgetőkerék automatikusan vált fokozatosról nagy sebességű görgetésre.

Egyedi oldalsó görgetőkerék
Hüvelykujja egyetlen mozdulatával görgethet oldalirányba. Az oldalsó görgetőkerék összes lehetőségének kiaknázásához telepítse a Logitech Options szoftvert.

Darkfield lézeres mozgáskövetés
A Darkfield(TM)lézeres érzékelő szinte bárhol tökéletesen érzékeli a mozgást, még üvegen és fényes felületeken is.

Kettős csatlakozás
Az egeret a mellékelt Logitech Unifying vevőegységgel, illetve Bluetooth Smart vezeték nélkül technológiával is csatlakoztathatja.

Easy-Switch technológia
Akár 3 eszközt is párosíthat, és egyetlen gombnyomással válthat közöttük.

Újratölthető akkumulátor
Gyorsan tölthető. Egy napra elegendő töltéshez mindössze 4 percre van szükség, és a az egér töltés közben is használható. Teljesen feltöltött állapotban az üzemidő akár 40 nap is lehet. (Napi 6 óra irodai használatot alapul véve. Az elemélettartam a használati körülményektől függően változhat.)

Aknázza ki a lehetőségeket
E fejlett technológiájú egér összes lehetőségének kiaknázásához telepítse a Logitech Options(TM) szoftvert. Segítségével saját igényeire szabhatja a gombokat és a műveleteket. Feladatokat állíthat be és rendelhet hozzá a gombokhoz a műveletet lépésről lépésre leíró kalauz és a kérdéseire választ adó használati útmutató segítségével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
Logitech master mouse mx wireless