Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.990 Ft
Menny.:db

Wolfenstein The New Order + Old Blood Double Pack (Xbox One)

Elérhetőség: Nincs készleten
Cikkszám: 5055856419471
Gyártó: Bethesda
Szállítási díj: 799 Ft
8.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Wolfenstein pack ketto fantasztikus kampányt tár elénk. Ez egy FPS lövöldözos játék csomag, amely tartalmazza: a Wolfenstein: The New Order és a Wolfenstein: The Old Blood játékokat, a felejthetetlen csatákkal és izgalmakkal. Wolfenstein: The New Order: az év 1960, a nácik nyerték meg a második világháborút. A háborús hos BJ Blazkowicz egy lehetetlennek tuno ellencsapást indít a náci rezsim ellen, amely elfoglalta a világot. Wolfenstein: The Old Blood: Az év 1946 és a nácik a második világháború nyerése szélén állnak. Annak érdekében, hogy ne nyerjék meg a németek a háborút, BJ Blazkowicz egy epikus két részes küldetésen vesz részt Bavaria mélyén.

A Wolfenstein: The New Order újraéleszti a sorozatot, mely megteremtette az első személyű shooter műfaját. Az 1960-as évben járunk és a nácik megnyerték a második világháborút. A háborús hős B.J. Blazkowiczra vár a lehetetlennek tűnő feladat, hogy megindítsa az ellentámadást a szörnyűséges náci rezsim ellen, mely leigázta a világot.
Az intenzív, filmszerű és - az id Software által fejlesztett id Tech 5 grafikai motornak köszönhetően - lenyűgözően részletes látványvilágú új Wolfenstein a játékosokat egy egész Európára kiterjedő misszióra küldi, melynek célja a náci háborús gépezet legyőzése.
Szivárogj be a legerősebben őrzött létesítményeikbe, harcolj a csúcstechnikás náci légiók ellen, és vedd át az irányítást a szuperfegyvereik felett, melyek meghódították a Földet. A Wolfenstein a MachineGames berkeiben belül készül, ahol tapasztalt, díjnyertes játékaikról ismert fejlesztők csoportja dolgozik rajta.
Európa, 1960: A nácik megfordították a háború menetét egy titokzatos, fejlett technológia használatával. Könyörtelen és nyers erővel, valamint megfélemlítéssel a legerősebb nemzeteket is térdre kényszerítették. A náci rezsim mostanra igája alá hajtotta a világot. Bújj annak az embernek a bőrébe, aki szembe mer szegülni a világ legfélelmetesebb katonai erejével. Te vagy B.J. Blazkowicz, az amerikai háborús hős. Az egyetlen ember, aki újra tudja írni a történelmet.

    A támadás: Éld át az intenzív első személyű harcot, amint hatalmas náci robotokkal, behemót szuper Katonákkal, és elit rohamcsapatokkal küzdesz, melyeket az id Tech 5 motor kelt lenyűgöző részletességgel életre.
    Az akció: A Wolfensteinben izgalmas hegyi autós üldözéseket, víz alatti felfedező utakat, a játékos által írányított náci harceszközöket találsz számos más lehetőség mellett - melyek együttesen egy ütős akció-kaland élményt garantálnak.
    Az arzenál: Szerezd meg az ultrafejlett náci fegyvereket! Törj be titkos kutatási létesítményekbe és erősen őrzött fegyverraktárakba, és fejleszd a csúcsra pusztításod eszközeit.
    A kaland: A pörgős akció és az izgalmas kaland fonódik össze ebben a magával ragadó történetű, feszes tempójú játékban.

Játék kategória FPS
Korhatár 18+
Az oldal tetejére