Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
16.990 Ft
Menny.:db

Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition (Xbox One)

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 3391891999748
Gyártó: Bandai Namco
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2021. október 19.
16.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az Istenség halott, az Üresség egyre közeledik, a benned szunnyadó erők pedig hamarosan előtörnek. Az Istenségért folytatott harc megkezdődött. Válassz okosan és bánj csínján a bizalommal, hiszen sötétség lakozik minden szívben.

1000 évvel a Divinity: Original Sin cselekményei után a nagyerejű Forrás mágia birtoklóinak egyikét irányíthatod. Az Isteni Rend nyomásától hajtva, akik szerint a Forrás mágia hozta Rivellon egykor békés világára az Üresség fenevadjait, most vissza kell állítanod a reményt és azzá az Istenné válnod, amire az embereknek a legnagyobb szükségük van. Utazásotok végén azonban csupán egyikőtök vállhat az új Istenséggé.

Lépj be egy semmihez sem hasonlítható, közel végtelen számú lehetőséget biztosító sandbox szerepjátékba! Alkosd meg karaktered és válassz a 6 Eredettörténet közül, majd kalandozz egy olyan világban, mely megjelenésedtől és tetteidtől függően viszonyul hozzád. Minden karakter saját történettel rendelkezik, gyakran összekap társaival, és próbára teszi barátságukat a harcban és azon túl is. Fordítsd hasznodra az elemeket – tüzet, jeget, mérget, esőt és sok mást – és egyesítsd őket pusztító Forrás varázslatokkal a több száz megszerezhető képesség segítségével.

DÖNTSD EL KI LESZEL

Egy húsevő Elf, egy Gyíkember, vagy netán egy sírból kikelt Élőhalott? Figyeld meg, hogyan viszonyul hozzád a világ attól függően, hogy ki – vagy épp mi – vagy.

ELJÖTT EGY ÚJ ISTENSÉG IDEJE

Állítsd össze csapatod és alakíts ki jó viszonyt útitársaiddal. Söpörd el ellenfeleidet a mély, taktikus, körökre osztott harcokban. Fordítsd az előnyödre a magaslatokat, használd fegyverként környezeted, és manipuláld az elemeket a győzelem bebiztosításához.

VÁLJ AZ ISTENNÉ AMIRE RIVELLON VILÁGÁNAK SZÜKSÉGE VAN

Járd be Rivellon hatalmas, réteges világát egyedül, vagy akár egy 4 fős csapat részeként kooperatívan. Menj bármerre, engedd szabadjára képzeleted és fedezd fel a végtelen lehetőségeket. Rivellon után még több kaland vár rád a teljesen új PvP módban!

Lehetőségek:

•Válassz fajt és eredetet. Válassz a 6 különböző eredettörténetű karakter közül egyedi háttérrel és küldetésekkel, vagy alkosd meg saját ember, gyíkember, elf, törp, vagy élőhalott karaktereidet. Minden választásodnak következményei lesznek.

•Végtelen szabadság a felfedezésben és kísérletezésben. Menj bárhova, beszélj bárkivel és lépj kapcsolatba mindennel! Öld meg bármelyik NPC-t játékállásod feláldozása nélkül és beszélj minden állattal – még a szellemek is tartogathatnak 1-2 titkot a számodra…

•A körökre osztott játékok következő generációja. Söpörd el ellenfeleidet elemi erők kombinálásával, fordítsd a hasznodra a magaslatokat és sajátítsd el a 12 iskola több, mint 200 képességét.

•Legfeljebb 4 fős internetes, vagy dinamikus osztott képernyős kooperatív többjátékos mód. Játssz barátaiddal interneten keresztül, vagy akár egyetlen konzolon!

•PvP mód: Küzdj meg barátaiddal az új PvP módban!

•Sztori mód: Egy új nehézségi mód azon játékosoknak, akik szeretnék élvezni a narratívát, de a harcok izgalmait is.

•Egy teljesen átdolgozott napló: Utazásaid feljegyzéseihez és küldetéseid visszakövetéséhez.

•Konzolokra tervezve: Mély szerepjáték élmény tökéletesen kontrollerre szabva. 

•Karakter románcok, viták és egyedi küldetéssorozatok feszegetik a szövetségek határait.

•Fajod és eredeted függvényében másként viszonyul hozzád környezeted. Az Élőhalottakat például rögtön megtámadják, de cserébe ujjukkal képesek zárakat feltörni, míg az Elfek felfalják az elesettek tetemét, hogy felidézzék régi emlékeiket…

 

Állítsd össze csapatod és alakíts ki jó viszonyt útitársaiddal. Söpörd el ellenfeleidet a mély, taktikus, körökre osztott harcokban. Fordítsd az előnyödre a magaslatokat, használd fegyverként környezeted, és manipuláld az elemeket a győzelem bebiztosításához.
VÁLJ AZ ISTENNÉ AMIRE RIVELLON VILÁGÁNAK SZÜKSÉGE VANJárd be Rivellon hatalmas, réteges világát egyedül, vagy akár egy 4 fős csapat részeként kooperatívan. Menj bármerre, engedd szabadjára képzeleted és fedezd fel a végtelen lehetőségeket. Rivellon után még több kaland vár rád a teljesen új PvP módban!
Lehetőségek:
•Válassz fajt és eredetet. Válassz a 6 különböző eredettörténetű karakter közül egyedi háttérrel és küldetésekkel, vagy alkosd meg saját ember, gyíkember, elf, törp, vagy élőhalott karaktereidet. Minden választásodnak következményei lesznek.•Végtelen szabadság a felfedezésben és kísérletezésben. Menj bárhova, beszélj bárkivel és lépj kapcsolatba mindennel! Öld meg bármelyik NPC-t játékállásod feláldozása nélkül és beszélj minden állattal – még a szellemek is tartogathatnak 1-2 titkot a számodra…•A körökre osztott játékok következő generációja. Söpörd el ellenfeleidet elemi erők kombinálásával, fordítsd a hasznodra a magaslatokat és sajátítsd el a 12 iskola több, mint 200 képességét.•Legfeljebb 4 fős internetes, vagy dinamikus osztott képernyős kooperatív többjátékos mód. Játssz barátaiddal interneten keresztül, vagy akár egyetlen konzolon!•PvP mód: Küzdj meg barátaiddal az új PvP módban!•Sztori mód: Egy új nehézségi mód azon játékosoknak, akik szeretnék élvezni a narratívát, de a harcok izgalmait is.•Egy teljesen átdolgozott napló: Utazásaid feljegyzéseihez és küldetéseid visszakövetéséhez.•Konzolokra tervezve: Mély szerepjáték élmény tökéletesen kontrollerre szabva. •Karakter románcok, viták és egyedi küldetéssorozatok feszegetik a szövetségek határait.•Fajod és eredeted függvényében másként viszonyul hozzád környezeted. Az Élőhalottakat például rögtön megtámadják, de cserébe ujjukkal képesek zárakat feltörni, míg az Elfek felfalják az elesettek tetemét, hogy felidézzék régi emlékeiket…

Játék kategória Akció / RPG
Korhatár 18+

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére