Braun Silk-épil 5 SensoSmart 5/890 epilátor - Fehér/Kék


Cikkszám: SES5890
Gyártó: Braun
Kívánságlistára teszem
25.890 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Braun Silk-épil 5 SensoSmart 5/890 epilátor - Fehér/Kék
25.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Termékjellemzők

  • A világ első okos epilátora SensoSmart™ technológiával
  • Gyengéden és egyszerűen használható, azoknak is, akik még nem próbálták az epilálást. Használata akár 4 héten át tartó sima bőrt eredményez.
  • Vezeték nélküli Wet & Dry epilátor, könnyedén használható fürdőkádban vagy a zuhany alatt
  • Masszázsgörgők gyengéden stimulálják a bőrt, kényelmesebbé teszik az epilálást
  • 5 kiegészítővel: masszázsgörgők, borotva fej és trimmelő feltét az érzékeny területekre, továbbá hatékonyságot növelő feltét és tasak

Braun Silk-épil 5 Wet & Dry epilátor kezdő epilálóknak, még a legrövidebb szőrszálakat is eltávolítja, amire a gyanta már nem képes. Akár 4 héten át tartó simaságot biztosít. Tökéletes kezdő epilálók számára. Az innovatív SensoSmart™ technológiának köszönhetően a készülék több szőrszálat távolít el egyetlen mozdulattal. 100%-ban vízálló termék, a vezeték nélküli használatnak köszönhetően könnyedén használható fürdőkádban vagy a zuhany alatt. A doboz tartalma 5 kiegészítő: masszázsgörgők, borotva fej és trimmelő feltét az érzékeny területekre, továbbá hatékonyságot növelő feltét és tasak.





 
 

A világ első okos epilátora.

A Braun Silk-épil 5 epilátor új SensoSmart™ technológiával ideális azok számára, akik még nem próbálták az epilálást. Az intelligens szenzoroknak köszönhetően a készülék piros jelzést ad, ha nem megfelelő módon használják, például túl erősen nyomják az epilátort a bőrhöz, ezzel csökkentve a bőrirritációt. Az új SensoSmart™ technológiának köszönhetően könnyedén az epilálás szakértőjévé válhatunk. Segít, hogy egyetlen mozdulattal több szőrszálat távolítsunk el.

 


 

Braun Silk-épil epilátorok a 4x rövidebb szőrszálakat is eltávolítják, mint amire a gyanta képes és használatuk bársonyosan sima bőrt eredményez. Kevesebb probléma, könnyű tisztítás, nincs szükség időpont egyeztetésre a kozmetikusnál.



 

Wet & Dry

100%-ban vízálló, könnyedén és kényelmesen használható fürdőkádban vagy a zuhany alatt. Rendszeres használat esetén gyakorlatilag fájdalommentes.






 

SensoSmart™ technológia

SensoSmart™ technológia: a készülék piros jelzéssel mutatja, ha túl erősen nyomtuk bőrünkhöz. Az epilátor folyamatosan jelzi az optimális használatot a nagyobb hatékonyság érdekében. A MicroGrip csipeszeknek köszönhetően a gyökerénél fogva távolítja el a legrövidebb (0,5 mm) szőrszálakat.






 

Masszázsgörgők

Gyengéden stimulálják a bőrt epilálás közben, a még nagyobb kényelem érdekében.






 

Borotválás és trimmelés

Könnyedén és biztonságosan használható az érzékeny területeken, mint a hónalj vagy a bikini vonal.




 

5 érv az epilálás mellett

1. Braun Silk-épil epilátorok a 4x rövidebb szőrszálakat is eltávolítják, mint amire a gyanta képes. Nem szükséges várni a szőrtelenítéssel, míg a szőrszálak a megfelelő hosszúságúra megnőnek.
2. A Braun széles termékportfólióval rendelkezik a Wet & Dry epilátorok területén, melyek kényelmesen használhatóak a fürdőkádban vagy a zuhany alatt. Rendszeres használat esetén az epilálás gyakorlatilag fájdalommentes.
3. Hatékonyabb a gyantánál és költséghatékony. A Braun epilátorok akár 6 hónap alatt visszahozzák az árukat, összehasonlítva azzal, ha rendszeresen szépségszalonba járunk gyantáztatni.
4. Az epilálás egyszerű és hatékony. A gyantázás után még takarítani kell, míg az epilátort néhány mozdulattal csak át kell törölni.
5. Nem kell a szépségszalonnal egy előre leegyeztetett időponthoz kötni a szőrtelenítést. Kényelmesen, bárhol és bármikor epilálhat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
5541 Braun silk epil