Aliens: Dark Descent (XONE | XSX)

Rendeld elő az Aliens: Dark Descentet,  hogy megkapd a Lethe Recon csomag, amivel csapatod hozzáférést nyer egy exkluzív Black Camo pánszélszetthez és egy egyedi macskatárshoz, hogy felélénkítsd az Otago fedélzetét.

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 5908305244042
Gyártó: Focus Entertainment
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
9.990 Ft
Menny.:db
Aliens: Dark Descent (XONE | XSX)
9.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Aliens: Dark Descentben egy csapat harcedzett Colonial Marine-nak kell parancsolnod, hogy megállítsatok egy rémisztő xenomorf inváziót a Lethe-holdon. Vezesd a katonáidat stratégikusan a valós idejű harcokban az ikonikus xenomorfok, a telhetetlen Weyland-Yutani vállalat szélhámos alkalmazottai, és egy sor ijesztő lény ellen, amelyek most először jelennek meg az Alien franchiseban.

Te vagy a parancsnok. Ők a fegyvereid.

Hatolj be hatalmas nyílt szintekre és mészárold le az ellenségeket a csapatoddal azáltal, hogy stratégikusan és intuitívan adod ki a parancsokat egyetlen gombnyomással. Járj óvatosan, mivel az ellenségeid a cselekvéseidhez mérten alakítják a taktikájukat miközben rád vadásznak, a halál pedig végleges. Alakítsd ki a túlélési stratégiád, fedj fel rövidebb utakat, hozz létre biztonsági zónákat és szerelj fel mozgásérzékelőket egy olyan világban, ahol a tetteid örökre befolyásolják a szinteket.

Szabd testre a csapatodat különböző kasztokkal. Fejlődj és specializáld a katonáidat egyedi képességekkel és fegyverek, páncélok, valamint perkek arzenáljával, hogy leküzdhesd a nagy téttel bíró küldetéseket a veszedelmes területeken. Fejleszd a bázisodat, hogy új technológiákat kutathass ki és tovább fejleszd a csapatodat.

Menedzseld az erőforrásaidat bölcsen és vállalj kockázatot, hogy túljárj az emberiség által látott leghalálosabb lények eszén.

Te és a csapatod meg tudjátok állítani a inváziót, mielőtt túl késő lenne?

•    Szállj szembe ikonikus xenomorf lényekkel egy eredeti Aliens történetben az Arctámadóktól kezdve a Praetorianokon át a Alien királynőkig és még sok mással, valamint ezeken felül szélhámos emberi kommandósokkal és teljesen új fenyegetésekkel ebben az Aliens történetszálban.
•    Vezess taktikusan és válts csapattaktikát küldetésről küldetésre, aprólékosan figyelve a katonáid életerejére, az erőforrásokra és az elméjükre, hogy elkerüld a végleges veszteségeket és az idegösszeomlásokat.
•    Alakítsd ki a túlélési stratégiád, fedj fel rövidebb utakat, hozz létre biztonsági zónákat és szerelj fel mozgásérzékelőket, hogy mindig egy lépéssel a lények előtt haladj.
•    Állíts össze és fejlessz egy öttagú Marine csapatot, több tucat specializációval, egyedi képességgel és fegyverrel.

Játék kategória Akció
Korhatár 16+
Megjelenés 2023.06.20

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
ksbf2023