Atari 50 The Anniversary Celebration Expanded Steelbook Edition (Switch)

Megjelenés: 2024.10.25.
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: SWA50TACESE
Gyártó: Atari
Kívánságlistára teszem
19.990 Ft
Menny.:db
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Atari 50 The Anniversary Celebration Expanded Steelbook Edition (Switch)
19.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Expanded Steelbook Edition tartalma:

 • Gyűjtői csomagolás (o-ring)
 • Fémdoboz
 • Al Acorn névjegykártyájának replikája
 • 3 kétoldalas prémium Atari 2600 művészeti kártya 
 • 3 miniatűr árkád fejléc feliratok
   

Az Atari a fejlesztő Digital Eclipse-szel büszkén mutatja be a 2022-ben megjelent Atari 50: the Anniversary Collection kiegészített kiadását. Az új verzió, az „Atari 50: the Anniversary Celebration – Expanded Edition” tartalmazza az eredeti kiadásokat és két új idővonalat, valamint 39 játékkal bővíti a kollekciót. 

A Wider World of Atari idővonal - mely 19 játékot és 8 videószegmenst tartalmaz – egy sor betekintést nyújt az Atari történelmébe, megmutatva, hogy a vállalat milyen hatást gyakorolt a fejlesztőkre és rajongókra az évtizedek során. Új interjúk, eredeti reklámok, történelmi jelentőségű tárgyak, és még sok érdekesség kerül terítékre a Digital Ecplise sajátos stílusában. Az új idővonal új információkat tartalmaz a Stern Electronics robot-kaszaboló Berzerk projektjéből, furcsa innovációkat és rejtett gyöngyszemeket a késői 1980-as évekből, valamint reflektorfénybe állítja Evelyn Setot, aki segített megalkotni az ikonikus „Fuji” Atari logót, de lesz még szó arról is, hogy a Pongot megalkotó Al Alcorn miként hozta létre a Breakout játékot és megtudhatunk egy, s mást a rajongók szerepéről is, hogyan fedeztek fel meg nem jelent prototípusokat, valamint a „homebrew” játékok hogyan segítették megőrizni az Atari örökségét. 

A The First Console War idővonal, mely 20 játékot és féltucat videóbevágást tartalmaz, az első nagy konzolháború történetét meséli el, mely a játékiparban az Atari 2600 és a Mattel Intellivisionje között folyt. A Digital Eclipse csapata elénk tárja ezt a rivalizálást, köztük a Mattel idealista döntését, mely szerint a rivális Atari 2600-ra is készített játékokat. Érdemes kiemelni az M Network játékait, melyek között közönségkedvenceket is találunk, néhány Atari és M Network sportjátékot, valamint ritka Atari 2600 és 5200 prototípusokat. Az új interjúk között a volt Intellivision dolgozó Don Daglow (game director), és az M Network programozója, Jane Terjung, valamint az Activision David Crane-je és Garry Kitchen-je, homebrew programozó Dennis Debro és Leonard Herman és Mike Mika történészek is megszólalnak. 

 • Most 140+ klasszikus játékkal, melyek a legjobb emulációs technológiával és modern javításokkal érkeznek – valamint olyan címek is elérhetővé válnak, melyek évek óta elérhetetlenek voltak.
 • Fedezd fel a márkát, amely elindította a modern videójátékipart és a kreatív egyéneket, akik mögötte álltak interjúkon, archív képeken, speciális forrásanyagokon és színfalak mögötti tartalmakon keresztül egy interaktív idővonal mentén. Fedezd fel az olyan ikonikus márkák történelmét, mint a Mattel, az Intellivision vagy a Stern Electronics. 
 • Játékok emulálva, nemrég megmentett és meg-nem-jelent prototípusok, valamint egyéb ritkaságok hét platformon: Arcade, Atari 800, Atari 2600, Atari 5200, Atari 7800, Atari Jaguar és Atari Lynx.
 • Több, mint 13 új videóanyag exkluzív interjúkkal a játékipar legfontosabb szereplőivel, köztük archív és új felvételekkel dolgozókkal, programozókkal, harmadik felekkel, művészekkel, történészekkel, rajongókkal és homebrew fejlesztőkkel!
 • Egy visszatekintő a gaming történelmére, amely egy kötelező darab a videójátékok gyűjtőinek és rajongóinak.

Előrendelhető termék Igen
Játék kategória Zene, party, egyéb
Korhatár 16+
Megjelenés 2024.10.25.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!