Az Black Friday akció az Amerikai Egyesült Államokból ered, ahol hagyományosan a Hálaadás napjának másnapján rendezik, ami idén november 24-ére esik. Üzletünk is csatlakozott a kezdeményezéshez és hatalmas karácsony előtti akcióval várjuk a kedves vásárlókat!
Már megvásárolható az Electronic Arts legsikeresebb sorozatának legújabb része a Fifa 18. A legújabb epizód elmossa a határokat a virtuális és a valós világ között, életre keltve a labdarúgás hőseit, csapatait és egyedi légkörét.
Elstartolt a Slightly Mad Studios által fejlesztett Project Cars 2, amely csúcsminőségű grafikát és valós vezetési élményt hozott Playstation 4 és Xbox One konzolokra, illetve PC-re.
Megérkezett a Konami új fociszimulátora a Pro Evolution Soccer 2018. A játékot nemcsak PS4, Xbox One, PC tulajdonosok élvezhetik, hiszen megjelent az előző generáció két sikergépére is (Xbox 360, PS3).
A Destiny folytatásában szeptember 06-tól vehetjük fel a harcot a Vörös Légió seregeivel PS4 és Xbox One konzolokon. A PC változat október 24-én érkezik a standard változaton felül Limited és Collector's Edition kiadásban.
Showing 1 to 5 of 31 (1 Pages)