Call of Duty Infinite Warfare előrendelés

Call of Duty Infinite Warfare előrendelés

 A játék kiadója az Activision, a földön és az űrben játszódó részt az egyik legsikeresebb fejlesztőcsapatra az Infinity Ward-ra bízta. Sokat várnak a kiadónál, hiszen a játékot bemutató élőszereplős videóban olyan világsztárok szerepelnek, mint Lewis Hamilton, vagy Michael Phelps.

A Föld kezdi felélni ásványkincs készletét és új forrásokra van szüksége. Az erre a célra létrehozott UNSA feladata, hogy a Naprendszerbe küldjön csapatokat az ásványok felkutatására. Közben egy másik katonai csoport Settlement Defense Front is szeretné kisajátítani magának a kincseket és váratlanul ellepik a Naprendszert és megtámadják a Földet. Főhősünk Reyes, a Retribution hadihajó kapitánya kapja a feladatot, hogy megtisztítsa a világot a betolakodóktól.

A többjátékos módban a futurisztikus pályák, fegyverek dominálnak. Visszatér a Black Ops 3-ban megismert specialista rendszer, amelyet Combat Ringre kereszteltek. Hat különböző speciális képességgel rendelkező kaszt közül választhatunk és küzdhetünk a csatatéren. Újdonságként bekerült a Mission Teams, melyben különböző kihívásokat kell teljesítenünk meccsek közben. Sikeres teljesítés esetén új skinekre, fegyver módosításokra, logókra tehetünk szert. A Zombies in Spaceland módban lehetőség nyílik barátainkkal visszatérni a 80-as évekbe, ahol egymást segítve tudjuk megállítani a zombi inváziót.

A Call of Duty: Infinite Warfare-hoz többféle kiadásban juthattok hozzá. Az első körös standard kiadás, ajándék felújított Terminal multiplayer pályát tartalmaz. A kiadónál sok régi játékost szeretnének azzal visszaszerezni, hogy a Legacy és Legacy Pro kiadásokba belepakolták a Modern Warfare első részének felújított kiadását, az összes térképcsomaggal együtt. Továbbá a Legacy Pro kiadásban Season Pass, gyűjtői fémdoboz, a játék hivatalos soundtrackje, valamint további digitális tartalmak találhatók.

Call of Duty Infinite Warfare vásárlás:

Call of Duty Infinite Warfare (PC) 14.990 Ft
Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition (PC) 17.990 Ft
Call of Duty Infinite Warfare (PS4) 17.990 Ft
Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition (PS4) 24.990 Ft
Call of Duty Infinite Warfare Legacy Pro Edition (PS4) 34.990 Ft
Call of Duty Infinite Warfare (XONE) 17.990 Ft
Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition (XONE) 24.990 Ft
Call of Duty Infinite Warfare Legacy Pro Edition (XONE) 34.990 Ft
PlayStation 4 Slim (1TB) + Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition 127.990 Ft