Megjelent a Horizon: Zero Dawn!

Megjelent a Horizon: Zero Dawn!

Légy részese Aloy utazásainak, ahol egy lenyűgözően szép környezetben próbálja megtudni, hogy mi történt őseivel. Kalandozásunk során megtapasztalhatjuk hogyan váltak a gépek a világunk szerves részévé, melyben képzett vadászunk próbálja megfékezni a robotszörnyek uralkodását. Feladatunk az, hogy a rivális törzseket is magunk mellé állítva szép lassan visszahódítsuk a földet.

Horizon: Zero Dawn


A fejlesztő csapat egy teljesen új harcrendszert dolgozott ki, melyben kitapasztalhatjuk jóval erősebb ellenfeleink gyengeségeit. Ezt és gyorsaságunkat kihasználva kerekedhetünk felül rajtuk és legyőzésükből kapott finomságokból fejleszthetjük képességeinket. A vadászat és a gyűjtögetés komoly szerepet kap a játékban, de számos mellékküldetés is színesíti a történetet.

A tesztek alapján kijelenthetjük, hogy az eddigi egyik legjobb PS4-es játékkal állunk szemben, amely PS4 Pro támogatást is kapott. A legszebben futó játékok között emlegetik a szakértők, habár natívban nem tudja a 4K-t, de a nyílt világ ellenére is folyamatosan tudja a 30 FPS képfrissítési értéket PS4-en és Pro-n egyaránt.

Horizon: Zero Dawn vásárlás:

Horizon: Zero Dawn (PS4) 18.990 Ft
Horizon: Zero Dawn Limited Edition (PS4) 25.990 Ft
PlayStation 4 Slim 500GB + Horizon: Zero Dawn játék 99.990 Ft