Mass Effect Andromeda előrendelés

Mass Effect Andromeda előrendelés

Az új epizód eltér majd a kitűnően sikerült trilógia történetétől és jó néhány évvel a jól megszokott Kaszások után, egy másik világba az Andromeda galaxisba repít minket. Nem csak új szereplőket, fajokat ismerünk meg, de egy óriási szabadon bejárható területet fedezhetünk fel.

Mass Effect Andromeda


A Ryder család testvérpárosa közül kell választanunk, hogy Scott (fiú), vagy Sara bőrébe bújva vegyük át apánk szerepét. Döntéseink ismételten komoly kihatással lesznek a végkifejletre, ezúttal pedig az egész emberiség túlélése függ majd a választásainkon. A harcrendszer nagyon dinamikus lesz, köszönhetően a szabad mozgásnak, emellett három képességet is fejleszthetünk.


Az kooperációs többjátékos mód kapcsolódni fog a kampányhoz, tapasztalati pontokat és tárgyakat szerezhetünk, amiket később a kampányban is hasznosíthatunk. Az új Mass Effectben nem lesz Season Pass, lehet számítani új, ingyenes multiplayer pályákra, és talán még további extrákat is bejelentenek a megjelenés után. PlayStation 4-en és a PlayStation 4 Pro-n is 30 fpssel fut majd a játék, utóbbi 4K felbontást és HDR10 támogatást is kap.

Mass Effect Andromeda vásárlás:

Mass Effect Andromeda (PS4) 18.990 Ft
Mass Effect Andromeda (Xbox One) 18.990 Ft
Mass Effect Andromeda (PC) 15.990 Ft