Nintendo Labo ismertető

Nintendo Labo ismertető

 A Nintendo Switch konzollal együtt a Nintendo Labo csomag a kezedbe adja az eszközöket és technológiát, hogy mókás saját készítésű játékokat csinálj, játsz és felfedezhesd hogyan működnek a Nintendo Switch segítsgévél*.

A Nintendo történelmére építve, ami az innovatív szórakoztatás és játékélményekről szólt, a Nintendo Labo folytatja a cég küldetését és mosolyt csal az emberek arcára. Minden Nintendo Labo csomag, a generációkon átívelő, minden elméit megihlető kartonlapokból épített kreatív alkotásokat a Toy-Con-okat, melyek specifikusan a Nintendo Switch konzolhoz és Joy-Con kontrollerekhez készültek. A zongorától a motorbicikliig, a roboton át és még sok egyéb módon kel életre a Toy-Con a Nintendo Switch segítségével. Ahogy építed, egyúttal fel is fedezheted, hogyan működik a technológia és hogyan használja ki a Toy-Con egy újfajta játékélmény létrehozására.

Például, építhetsz egy 13 billentyűs, működő zongorát, amit a Nintendo Switch és a hátuljára illesztett Jobb Joy-Con kontroller kelt életre. Ahogy játszol a Jobb Joy-Con kontrollerbe épített IR mozgásérzékelő kamera érzékeli, hogy melyik billentyűket nyomtad le és továbbítja a jelet a konzol beépített hangszórói felé. A kezdő zenészek kedvükre komponálhatnak saját zenét vele. Vagy akár vezetheted a saját motorbiciklid az általad összerakott kormány segítségével, melybe a két oldalra kell beillesztened a Joy-Con kontrollereket és középre a Nintendo Switch konzolt.

Nintendo Labo

 Csak nyomd meg a gyújtás, fordítsd el a kormányrudat és máris kezdődhet az utazás a Nintendo Switch képernyőjén. 

„A célunk, hogy mosolyt csaljunk mindenki arcára, akihez a Nintendo elér,” mondta Satoru Shibata, a Nintendo Európa elnöke. „A Nintendo Labo mindenkit arra invitál, hogy kreatív és játékos módon fedezzen fel egy új játékélményt a Nintendo Switch konzolon. Remélem, hogy sok embernek és családjaiknak is örömet fognak okozni ezek a csomagok és nagy mosolyt csal az arcukra.”

A Nintendo Labo segítségével építeni és megismerni ugyanolyan mókás, mint játszani. Minden Toy-Con csomag izgalmas kihívásokkal, változó komplexitással és egyedi élménnyel érkezik. A Toy-Con csomagok összerakása is jó móka lehet a családdal vagy barátokkal, míg megoszthatjátok egymással a Nintendo Labo élményt. Ha megépült, a kreatív alkotók egyedivé is varázsolhatják saját Toy-Con kreálmányaikat néhány színes filctoll, matrica vagy festék segítségével – csak a képzeleted szab határt neki! Egy különleges Customisation Set (Testreszabó csomag) is kiadásra kerül április 27-én, amiben matricák, színes ragasztószallagok és egyéb díszek találhatóak.

A Nintendo Labo április 27-én jelenik meg Európában két féle csomaggal: A Variety Kit – azaz Vegyes csomag és a Robot csomag. Mindkettő tartalmaz mindent, ami a Toy-Conok életrekeltéséhez kell, beleértve az építeshez szükséges eszközöket és a hozzátartozó Nintendo Switch szoftvert.
*(Nintendo Switch konzol szükséges hozzá és külön kapható.)

Nintendo Labo előrendelés:

Nintendo Labo Variety Kit (Switch) 20.990 Ft
Nintendo Labo Robot Kit (Switch) 23.990 Ft
Nintendo Labo Customisation Set (Switch) 3.990 Ft