Braun Silk-épil 9 9-720 SensoSmart epilátor - Fehér/Rózsaszín (SES9720)

2 év garancia

Cikkszám: SES9720
Gyártó: Braun
Kívánságlistára teszem
45.890 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Braun Silk-épil 9 9-720 SensoSmart epilátor - Fehér/Rózsaszín (SES9720)
45.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Silk-épil 9-720 szélesebb fejjel a rövidebb epilálásért és az ultragyors eredmény eléréséhez. További tartozékokkal rendelkezik a borotváláshoz, trimmeléshez és epiláláshoz az akár heteken át – nem csupán napokig – tartó sima bőrért.

Szabaduljon meg gyorsabban és hosszabb időre a szőrszálaktól. A MicroGrip technológia és a 40%-kal szélesebb fej egyetlen mozdulattal eltávolítja a szőrszálakat a hatékonyabb epilálás érdekében.

Legyen szó akár a bikinivonalról, akár a hónaljról, a készlethez tartozékként járó borotvafej használatával az érzékeny területek kíméletesebben borotválhatók az epilálás helyett.

Nem lesz többé nehezen elérhető terület. Az új Silk-épil 9-720 minden kontúrhoz igazodik a hatékony epilálás érdekében a problémás területeken, még a térden vagy a hónaljon is.

Készüljön fel az érezhetően simább bőrre teljes testszőrzetének gyökerestől történő eltávolításával, a szőrtelenítés alapja a ragyogóan selymes lábakért.

A borotvafej teljes értékű borotvává alakítja az epilátort, miközben a vágófeltéttel kedve szerint trimmelheti a szőrzetét.

A Silk-épil 9-720 egy masszázsfejjel segíti a fájdalomérzet csökkentését, így rendkívül gyengéd epilálásban lehet része.

100%-ban vízálló, így epilálhat fürdés vagy zuhanyzás közben is. Az epilálás gyakorlatilag fájdalommentessé tehető gyakori vízben való használat esetén.

A SensoSmart technológia útmutatást nyújt az epiláláshoz egy piros jelzőfénnyel, hogy mindig megfelelő erővel nyomja a készüléket a bőrre.

Könnyed: Női epilátor széles billenőfejjel az egyszerűbb és hatékonyabb szőrtelenítéshez.
Bársonyos bőr: A MicroGrip csipesztechnológia (40 csipesz) akár hetekre simává varázsolja a bőrt, nem csupán napokra.
Kényelmes: Ergonomikus markolata kényelmes használatot biztosít a test minden részén.
Kevésbé fájdalmas: 100%-ig vízálló, így a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is epilálhat a kevésbé fájdalmas szőrtelenítés érdekében.
Alapos: A markolatba épített Smartlight még a legvékonyabb szőrszálakat is felfedi, különösen alapos szőrtelenítést biztosítva.

Így is ismerheti: Silk épil SensoSmart 9 720, SilképilSensoSmart9720, Silk-épilSensoSmart9-720, Silk épil SensoSmart 9-720, Silk-épil SensoSmart 9 720

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
Braun sensosmart silk epil