Doom (Switch)

A JÁTÉK DOBOZA LETÖLTŐKÓDOT TARTALMAZ, KÁRTYÁT NEM!

Cikkszám: 5055856430490
Gyártó: Bethesda
Kívánságlistára teszem
8.490 Ft
Doom (Switch)
8.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Az id software - az FPS játékok úttörőjének számító csapat, akik a Deathmatch című multiplayer játékot is megalkották – fejlesztésében most visszatér a DOOM a brutálisan szórakoztató és nehéz, modern lövöldözős játékélmény. Könyörtelen démonok, hihetetlenül pusztító fegyverek és gyors, sima mozgás szolgáltatják az alapelemeit ennek az intenzív belső nézetes harci játéknak - akár a Pokol legmélyebb bugyraiban irtod a démonhordákat egyszemélyes módban, akár barátaid ellen versenyzel a számos többjátékos mód valamelyikében.

TÖRTÉNET:
 
Nem véletlenül vagy itt. A Union Aerospace Corporation kutatóintézetét a Marson vad és nagy erejű démonok lepték el. Csupán egy ember képes az ő világuk és a sajátunk között létezni. Az egyetlen DOOM Marine-ként azért aktiváltak, hogy egy küldetést hajts végre: pusztítsd el mindet.
 
FŐBB JELLEMZŐK:
 
Egy könyörtelen hadművelet
Nincs lehetőség fedezékbe vonulni vagy megállni, hogy visszatöltsd az életedet, miközben a pokol dühöngő démonhordáit vered vissza. Kombináld fegyverarzenálod futurisztikus és ikonikus darabjait, fejlesztéseket, mozdulatokat és átdolgozott közelharci elemeket, hogy leüsd, vágd, taposd, zúzd és robbantsd szét a démonokat kreatív és erőszakos módokon.
 
Az id Multiplayer visszatérése
Urald a harcmezőt a DOOM jellegzetes, gyorstempójú aréna stílusú küzdelmeiben. Mind a klasszikus, mind a vadonatúj játékmódokban a cél az ellenfelek megsemmisítése ügyesség és erő használatával, pusztító fegyverekkel, függőleges mozgással és egyedi power-upokkal, amik lehetővé teszik, hogy egy démon képében küzdj.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!