Garmin Forerunner 55 futóóra - Fehér (010-02562-11)

Magyar nyelvű menüvel

Cikkszám: 010-02562-11
Gyártó: Garmin
Kívánságlistára teszem
65.890 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Garmin Forerunner 55 futóóra - Fehér (010-02562-11)
65.890 Ft

Leírás és Paraméterek

A Garmin Forerunner 55 design okosórát a mozgás közbeni életre tervezték
A Garmin Forerunner 55 a modern design és az okos fitneszfunkciók tökéletes kombinációját kínálja az egészség figyelemmel kísérésére és a fizikai aktivitás - különösen a futás - mérésére. Az 5 ATM vízállóságának köszönhetően nem kell aggódnod a Garmin Forerunner 55 okosóra miatt még akkor sem, ha elkap az eső sportolás közben. Medencében és zuhany alatt is használhatod az órát. A Garmin Forerunner 55 karóra vonzó megjelenését a fehér színű Quick Release szilikon heveder egészíti ki, amelyet szabadon cserélhetsz más színű vagy anyagú hevederre, hogy az óra a sportruházathoz illetve más divat kiegészítőkhöz is passzoljon. Az óra színes 1,04 hüvelykes kijelzővel rendelkezik az összes fontos információ megfelelő megjelenítéséhez. A Garmin Forerunner 55 GPS, GLONASS, GALILEO órák pontos pozícionálást kínálnak.

A Garmin Forerunner 55 okosóra legfőbb jellemzői
A színes, 1,04 hüvelykes, 208 × 208 px felbontású kijelző kiváló láthatóságot biztosít közvetlen napfényben
A QuickRelease szilikon heveder és az óra tömege mindössze 37 gramm a kényelmes viselet érdekében
Az intelligens óra beépített GPS-szel (GPS, Glonass, Galileo), gyorsulásmérővel rendelkezik
Az óra akár 14 napos üzemidőt is nyújt okosóra módban, a GPS bekapcsolásakor pedig akár 20 órás üzemidő is elérhető (sporttevékenységek közben)
A pulzusmérő a csuklón méri a pulzust
A Garmin Connect naplóban a nők figyelemmel kísérhetik egészségüket (menstruációs ciklus, terhesség)
Miután csatlakoztattad telefonodhoz, figyelemmel kísérheted az időjárást, vezérelheted a zenelejátszást, és intelligens értesítéseket kaphatsz a bejövő e-mailekről, üzenetekről és egyebekről.
A Garmin Forerunner 55 okosóra kompatibilis az Android, iPhone készülékekkel

A Garmin Forerunner 55-t úgy tervezték, hogy segítse a futást
A Garmin Forerunner 55 okosóra könnyű, ennek köszönhetően jó sportolni vele, hiszen semmi nem nehezedik a kezedre. A Garmin óra hevedere és tokja tartós illetve könnyű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a a nagyobb igénybevétellel járó sporttevékenységeknek és körülményeknek is. A Garmin Forerunner 55 perforált szilikon hevederrel rendelkezik, amely jól elvezeti a vizet és az izzadságot.

A Garmin Forerunner 55 intelligens óra mindent megad a futáshoz
A teljesítmény pontos mérésének fontos eleme a GPS-vevő. Éppen ezért a Garmin Forerunner 55 okosóra pontos, integrált GPS-vevővel rendelkezik a távolság, az idő, a megtett távolság illetve a sebesség/tempó mérésére. A vevő pontosan méri az összes mutatót más sportágakban (pl kerékpározás) is. Az ideális teljesítmény elérése érdekében fontos ismerni a pulzust is. A Garmin Forerunner 55 óra csuklódon méri a pulzust, amelyet folyamatosan mér a nap folyamán, így az óra képes meghatározni a test terhelését, a nyugalmi pulzusszámot illetve a fennmaradó energiát is. Az óra további funkciókkal is büszkélkedik, amelyek segítik az edzést. Ilyen például a virtuális futóedző, aki egyéni futási terveket készít és ingyenes edzéseket biztosít számodra. A Garmin Forerunner 55 karóra emellett riasztással és lépésszámlálóval is is rendelkezik, amely futás közben azonnal értesít, ha kívül esik acéltartományon. Az óra akár az edzéselőzmények és az aktuális sportszint alapján is meg tudja jósolni az eredményt. Ez a funkció segít jobban felkészülni a következő versenyre, illetve lehetővé teszi, hogy jobban figyelemmel kísérhesd az edzés teljesítményre gyakorolt hatását. Az aktív élet része az alapos regeneráció is. Ezért a Garmin Forerunner 55 okosóra beépített regenerációs asszisztenssel rendelkezik, amely edzés után megmondja, meddig lenne ideális pihenni a következő terhelés előtt.

A Garmin Forerunner 55 okosórával könnyedén figyelemmel kísérheted fizikai állapotod
A Garmin Forerunner 55 óra figyelemmel kíséri az egész napos tevékenységet a lépések számlálásával, az intenzív tevékenység percének mérésével és egyebekkel is. Az óra képes nagyjából meghatározni, milyen tested állapota. A Body Battery funkció figyelemmel kíséri tested energiaszintjét, amelynek köszönhetően megtervezheted sporttevékenységeid, vagy akár pihenhetsz is. A Garmin Forerunner 55 állapotod alapján képes meghatározni biológiai életkorod, és megállapíthatja, hogy tested fiatalabb vagy idősebb-e, mint a tényleges életkorod. Az okosóra figyeli a stresszszintjét is. Ha az érték növekszik, az óra egy rövidlégzésgyakorlat segítségével megnyugtat. A Garmin Connect segítségével a nők egyértelműen figyelemmel kísérhetik menstruációs ciklusukat illetve terhességüket is.


Könnyítsd meg életed a Garmin Forerunner 55 órát testreszabásával
Amint párosítottad okostelefonod a Garmin Forerunner 55 okosórával, azonnal értesítéseket kapsz közvetlenül a telefonról a beérkező üzenetekről, hívásokról, e-mailekről és egyebekről.  A Connect IQ áruházon keresztül beállíthatod az óra megjelenését, adatmezőket vagy új alkalmazásokat adhatsz hozzá. Ha szívesen hallgatsz zenét, akkor a Garmin Forerunner 55 készülékkel a lejátszást közvetlenül a csuklódon irányíthatod. A Garmin Connect szolgáltatással történőszinkronizálás után tevékenységeid feltölti az alkalmazásba, így csatlakozhatsz egy folyamatosan növekvő webesközösséghez, ahol megoszthatod sikereid, versenyezhetsz vagy kommunikálhatsz másokkal.


Connect IQ áruház
A nyílt Connect IQ platformot harmadik féltől származó fejlesztői alkalmazásokhoz tervezték, így új alkalmazásokat fedezhetsz fel és tölthetsz le, amelyek segítségével a Garmin Forerunner 55 okosóráját igényeidhez szabhatod. Stílusos számlapok, fitnesz alkalmazások, online zenei platformok, praktikus eszközök, szórakoztató játékok várnak rád.

A Garmin Forerunner 55 óra QuickRelease gyorskioldó hevedereket használ
A QuickRelease mechanizmussal cserélhető hevedereknek köszönhetően a Garmin Forerunner 55 okosóra megjelenését stílusodhoz igazíthatod. Egyszerűen csúsztasd és távolítsd el a hevedert, majd helyezz fel egy másikat. Az órához különböző színű szilikon, bőr illetve fém hevederek kaphatók.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!