Hitman The Complete First Season (használt)(PS4)

Cikkszám: H5021290075948
Gyártó: Square Enix
Kívánságlistára teszem
7.000 Ft
Hitman The Complete First Season (használt)(PS4)
7.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Irányítsd a 47-es Ügynököt, és végezz komoly hatalommal rendelkező célpontokkal szerte a világban ebben az intenzív kémthrillerben!

A Hitman: The Complete First Season dobozos kiadása több mint 100 órányi játékidővel vár, az első szezon összes epizódját egyetlen csomagba rakva - Franciaország, Olaszország, Marokkó, Thaiföld, az Egyesült Államok és Japán is arra vár, hogy felfedezd!

 A Hitman: The Complete First Season dobozos kiadása az alábbi extra tatalmakkal érkezik:
- 3 bónusz küldetést tartalmazó missziócsomag (The Icon, A House Built on Sand, Landslide)
- A játék teljes zenei anyaga
- Egy „Így készült"werkfilm, amely megmutatja, hogy a 2015-ös E3-as bemutatót követően miként is jutott el a megjelenésig a játék
- A Hitman Requiem Blood Money Pack, amely a Blood Money epizód legendás fehér öltönyét, fehér gumikacsáját, és a krómozott ICA-pisztolyt is tartalmazza

A Hitman: The Complete First Season minden helyszínt, kihívást, a fejlesztőcsapat által készített Escalation Contracts missziót és a közösség által alkotott Contracts-küldetéseket is tartalmazza. Ezen felül a január 31-e után aktiválódó Elusive Target eseményekhez is hozzáférést biztosít.

A játék PlayStation 4-es változata 6 további, PlayStation 4-exkluzív misszióhoz, a The Sarajevo Six-hez is hozzáférést biztosít.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
edition hitman