Horizon: Forbidden West (PS5) (használt)

Cikkszám: H0711719719892
Gyártó: Sony
Kívánságlistára teszem
14.000 Ft
Horizon: Forbidden West (PS5) (használt)
14.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Horizon: Forbidden West ismertető:

 

Csatlakozz Aloyhoz, aki a Tiltott Nyugaton dacol - egy fenséges, de veszélyes határvidéken, amely titokzatos új fenyegetéseket rejt.
Fedezz fel távoli vidékeket, harcolj nagyobb és félelmetesebb gépekkel, és találkozz elképesztő új törzsekkel, miközben visszatérsz a Horizon távoli jövőbeni, poszt-apokaliptikus világába.
A föld haldoklik. Ördögi viharok és egy megállíthatatlan fertő pusztít az emberiség szétszórt maradványain, miközben félelmetes új gépek ólálkodnak a határaikon. Az élet a Földön egy újabb kihalás felé rohan, és senki sem tudja, miért.
Aloy feladata, hogy felfedje a fenyegetések mögött rejlő titkokat, és helyreállítsa a világ rendjét és egyensúlyát. Útközben újra egyesülnie kell régi barátaival, szövetséget kell kötnie egymással harcoló új frakciókkal, és fel kell tárnia az ősi múlt örökségét - mindezt úgy, hogy közben megpróbál egy lépéssel a legyőzhetetlennek tűnő új ellenség előtt járni.

 

A PS5 változat előnyei:

 

Gyorsabb betöltés: A PlayStation®5 konzol ultra-nagysebességű SSD-jének és gyors betöltési idejének köszönhetően gyorsan átutazhatsz a térképen, és szinte azonnal visszatérhetsz a játékba.
Lenyűgöző látványvilág: Tapasztald meg a Horizon Forbidden West hatalmas világát lenyűgöző 4K-ban és HDR-ben.** A hegycsúcsoktól az apró levélszálakig minden hihetetlen részletességgel, hatalmas léptékben valósul meg. A 60FPS-t megcélzó Performance Mode tovább fokozza a mozgás, az animációk és a vezérlés simaságát.
Adaptív ravaszok: Élvezd az tapintás új szintjét, amikor a DualSense vezeték nélküli vezérlő adaptív ravaszainak segítségével interakcióba lépsz különböző tárgyakkal. Érezd az íjad húrjának feszülését, valamint a nehéz törzsi és mechanikus fegyverek ravaszainak ellenállását.
Haptikus visszajelzés: A DualSense™ vezeték nélküli vezérlő haptikus visszajelzésével közelebb kerülhetsz minden egyes harchoz, amelyet Aloy felvesz. Érezd a fűszálakat amelyek mellett elhaladsz, miközben lopakodva közelítesz, a támadásokat amelyeket gépekkel és páncélozott elenfelekkel szemben indítáasz, és az ellenséges támadások irányát, amikor megpróbálsz kitérni.
Tempest 3D AudioTech: Hallgasd, ahogy a Horizon Forbidden West tájai életre kelnek körülötted a PS5™ konzol Tempest 3D AudioTech funkciójával, sztereó fejhallgatóval (analóg vagy USB). Hallgasd a növényzet zizegését a szélben, a fejed fölött repkedő madarakat és a vízben úszkáló nagy mechanikus gépeket, miközben felfedezed az élővilágtól és gépektől hemzsegő környezeteket.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!