Human Fall Flat Dream Collection (PS4)

Megjelenés: 2023.09.29
Cikkszám: PS4HFFDC
Gyártó: Curve Digital
Kívánságlistára teszem
11.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Human Fall Flat Dream Collection (PS4)
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Human: Fall Flat egy vidám, könnyed fizika platformer, amely egy lebegő álomvilágban játszható egyedül, lokális, osztott képernyős co-op módban legfeljebb 2 játékossal, vagy akár 8 játékossal online!

Minden egyes álomszint egy új környezetet kínál, a kastélyoktól, váraktól és azték kalandoktól kezdve a havas hegyekig, a hátborzongató éjszakai tájakig és az ipari helyszínekig. A pályák megoldásához vezető számos út és a feladványok szavatolják, hogy a felfedezés és a találékonyság megérje. 

Persze embered ingatag mozgása nem könnyíti meg a dolgot, és akár ugrálsz, mászol, cipelsz vagy lengedezel, a dolgok könnyen balul sülhetnek el - nagyon vicces eredménnyel. 

Ha az embered leesik egy kötélről, rosszul ítéli meg egy platform távolságát, vagy akár egy barátod lelöki egy szikláról, ne félj: egyszerűen visszaesik az álomba, készen arra, hogy újra és újra megpróbálja.

Ráadásul a rendszeres ingyenes szintek érkezése azt jelenti, hogy a mókának nincs vége!  A Dream Collection 20-nál is több nagyszerű pályát tartalmaz.  Több mint 40 millió darabot adtak el már belőle világszerte!

Jellemzők

•    Több ember, több őrület: Mulatságos többjátékos mód, amely hangos nevetésre készteti a játékosokat.  Szükséged van segítségre, hogy feljuttasd azt a sziklát a katapultra, vagy szükséged van valakire, aki áttöri azt a falat? Az akár 8 játékos számára elérhető online többjátékos mód megváltoztatja, miként is játszol a Human: Fall Flattel!
•    Tökéletes rejtvényfejtés: A rejtvények komplexitása lassan, de biztosan növekszik, lehetővé téve a zökkenőmentes előrehaladást és a kielégítő felfedezést.
•    Üres vászon: Szabadon személyre szabhatod embered. Építésztől a szakácsig, ejtőernyősig, bányászig, űrhajósig és nindzsáig - az öltözékek révén a kedved szerint alakíthatod külsejét. Válaszd ki a fejedet, felső- és alsótestedet, és légy kreatív a színekkel!
•    Jellemzők: Haptikus visszajelzés a PlayStation 5-ön.

A Dream Collection a játék mellett matricákat is tartalmaz!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!