> Switch > Switch játékok > Pokémon Legends: Arceus (Switch)

NSPokémon Legends: Arceus (Switch)


Státusz: Előrendelhető

Megjelenés: 2022.01.28.

Termékkód: 0045496428273

18 990 Ft‎

Kosárba

Video

30 hasonló termék

Részletes leírás

Kapj el és figyelj meg vad Pokémonokat, hogy elkészítsd a Sinnoh régió első Pokédexét a Pokémon Legends: Arceus játékban. A Pokémon Legends: Arceus a Pokémon játéksorozat korábbi részeihez hű marad alapjaiban, miközben újfajta akció és RPG elemeket épít magába.

Visszatérhetsz a Sinnoh régióban, a Pokémon Diamond és Pokémon Pearl játékok földjére. De ez a történet egy réges-régi korban játszódik még azelőtt, hogy léteztek volna olyasmik, hogy Pokémon Edzők vagy Pokémon Liga. Számos vadon élő Pokémon vesz körbe, akik Sinnoh zord területein élnek, egy teljesen más Sinnoh régióban, mint ahogy a Pokémon Diamond és Pokémon Pearl játékokból emlékeznél.

Kapj el Pokémonokat!

A Pokémonok elkapásához a Pokémon Legends: Arceus játékban meg kell figyelned őket, hogy megismerd a viselkedésüket, majd óvatosan közelebb lopózz, célozz és dobd rájuk a Pokélabdát! A Pokémon társaid is segíthetnek harcolni az elkapni kívánt vad Pokémonok ellen. Csak dobd el a Pokémon társadat tartalmazó Pokélabdát a vad Pokémon közelébe és szinte azonnal megkezdődik a Pokémon csata, ahol utasíthatod a Pokémonodat az általa ismert támadások használatára.

Ismerd meg az első Pokémon társad

Ahogy megkezded kalandjaidat a régió első Pokédexének elkészítéséhez, választhatsz egy társat Rowlet, Cyndaquil és Oshawott közül. Ez a három Pokémon a Pokémon Professzorral érkezett, aki más régióbeli utazásai során találkozott velük.

Tulajdonságok

  • Előrendelés - Előrendelhető
  • Játék kategória - Akció / RPG
  • Korhatár - 7+
  • Gyártó - Nintendo

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK A TERMÉKRŐL

Pokémon Legends: Arceus (Switch)

Pokémon Legends: Arceus (Switch)


Értékelés írása