Monster Hunter Rise (használt) (Switch)

Cikkszám: H0045496427115
Gyártó: Nintendo
Kívánságlistára teszem
14.000 Ft
Monster Hunter Rise (használt) (Switch)
14.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Nőj fel a kihíváshoz és csatlakozz a vadászathoz! A Monster Hunter Rise a legújabb játék a nagy sikerű akció-RPG játéksorozatban, mely hamarosan Nintendo Switch konzolra érkezik! 

Küzdj félelmetes szörnyek ellen és használd a megszerzett jutalmakat, hogy epikus fegyvereket és páncélokat készíts belőlük.

A ninják által ihletett Kamura faluban játszódó Monster Hunter Rise játékban felfedezheted a gazdag élővilágot és küzdhetsz félelmetes szörnyek ellen, hogy te lehess a legjobb vadász.

Egy fél évszázaddal a legutóbbi katasztrófa után a vadászoknak egy új és félelmetes szörnnyel kell szembenézniük, akinek miatt az egész földrészt káosz boríthatja újra.

Vadássz egyedül vagy állj össze csapatba a barátaiddal és menjetek küldetésekre, hogy együtt hatalmas szörnyeket győzzetek le az általatok választott fegyverekkel.

Vadonatúj játékrendszerek, mint a magasban repülő "Wire Action" és a "Palamute" kutyatárs új szintekre emelik a már amúgy is is hatalmas harcrendszert, amiről a Monster Hunter játékok ismertek.

Tanuld ki a vadászat mesterségét, fedezz fel régi titkokat és védd meg a világot a pusztulástól!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!