MotoGP 24 Day One Edition (PS5)

A Day One változat extrái:
- Nolan sisak kinézet
- Teszt öltözék

Cikkszám: PS5MGP24DOE
Gyártó: Milestone
Kívánságlistára teszem
17.490 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
MotoGP 24 Day One Edition (PS5)
17.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Kizárólag a MotoGP™ 24-ben
A hivatalos 2024-es bajnokság a tenyeredben, új funkciókkal, ádáz rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorra, győzz le minden akadályt az utadon, és élvezd a MotoGP™ legújabb szezonjának hivatalos tartalmát.

KARRIER ÉS VERSENYZŐI PIAC
A valódi versenyzőknek kemény döntésekkel kell szembenézniük a pályán és azon kívül is. Kezeld kapcsolataidat más MotoGP™ versenyzőkkel a játékon belüli közösségi hálózaton keresztül. A barátok és az ellenfelek más-más kihívások elé állítanak a pályán. Nézz szembe a fordulópontokkal, és állj a kihívás elé. Ha ezeken jeleskedsz, fellendül a karriered a MotoGP™-ben. Élvezd a vadonatúj versenyzői piacot, és alakítsd ki a valaha volt legdinamikusabb karriert. Minden játékbeli szezonban frissül a játékoskeret, mindegyik új forgatókönyvekkel, amelyeket megtapasztalhatsz. Ha új kihívásokat keresel, csatlakozz egy új csapathoz, és versenyezz a győzelemért. Milyen messzire vagy hajlandó elmenni a hírnévért és a dicsőségért?

EGY JÁTÉK MINDENKINEK
Akár tapasztalt játékos vagy, akár csak most kezded, a MotoGP™24 tudja, hogyan tegye izgalmassá az élményt. Hagyd, hogy az adaptív nehézségi rendszer a versenyek és a kvalifikációk során nyújtott teljesítményedtől függően állítsa be az AI ellenfelek szintjét. Teljesítsd a MotoGP™ Akadémián a dedikált kihívásokat, és finomítsd vezetési képességeidet a Tutorialok segítségével. Extra támogatásért kapcsold be a Neural Aids rendszert, amely segít a kormányzás, a fékezés és a gázadás kezelésében. A gyengénlátó játékosok számára készült új funkciók, mint például a csökkentett játéksebesség, a színvakok számára készült különböző színpaletták és az egykezes vezérlés mindenki számára elérhetővé teszik a MotoGP™24 játékot.

VERSENYIRÁNYTÁS
AI ellenfeled átlépte a határt és nem játszott tisztességesen? A Versenyirányítás mindenkit egyformán büntet, különbséget nem téve az emberi játékosok és az AI által irányított ellenfelek között. Mind a versenyeket, mind az időmérő edzéseket figyelemmel kísérjük, hogy mindenki számára tisztességes versenyélményt biztosítsunk. Az egyszerű figyelmeztetésekkel kezdve ez a funkció olyan büntetéseket fog kikényszeríteni, mint például az előző pozícióba való visszatérés, hosszú körök teljesítése vagy időbüntetések kiszabása, attól függően, hogy mi történt a pályán.

A VERSENYZÉS STÍLUS KÉRDÉSE IS
A stílusod nem csak a vezetésedben mutatkozik meg, hanem a versenyződnek választott kinézetben is. Engedd szabadjára kreativitásodat a nagy teljesítményű grafikai szerkesztőinkkel, amelyekkel kifejezheted egyedi megjelenésedet, miközben meghódítod a pályát. Készítsd el a személyre szabott rajtszámodat, a fenékfeliratodat, a matricáidat és a sisakodat. Oszd meg alkotásaidat zökkenőmentesen több platformon is a cross-play funkcióval az 1. naptól kezdve*, és töltsd le kedvenc tartalmaidat. Ne feledd, osztozkodni jó!

ÚJ LIVEGP, CROSS-PLAY & SPLIT SCREEN
Versenyezz a LiveGP bajnokságokban, lépd túl a határaidat, és hívj ki mindenkit, hogy megmutasd, Te vagy a legjobb. Ezeken a havi online bajnokságokon pontokat gyűjthetsz, hogy feljuss a dedikált ranglistákon. Vajon minden hónap végén te leszel a csúcson? Ez csak rajtad múlik.
Találd meg a legjobb ellenfeleket a világ minden táján a több platformon is elérhető cross-play funkciónak köszönhetően**. Vagy hívd át néhány barátodat, és hívd ki őket egy osztott képernyős versenyre, hogy kiderüljön, ki a végső bajnok.

* Csak PlayStationre és Xboxra
** A cross-play elérhető a PlayStation és Xbox konzolok között, a PC-s és Nintendo Switch verziókon nem érhető el.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!