Super Monkey Ball: Banana Blitz HD (Switch)

Cikkszám: 5055277035526
Gyártó: Sega
Kívánságlistára teszem
11.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Super Monkey Ball: Banana Blitz HD (Switch)
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Majomkodj kedvedre és szerezd vissza banánjaidat a Super Monkey Ball sorozat közkedvelt részének felújított és kibővített kiadásában!

Kapaszkodj meg banánjaidba, mert a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD feléd gurul! Tapasztald meg a sorozat legkedveltebb részének varázsát ebben az izgalmas HD felújításban!

 Térj vissza a Super Monkey Ball fantasztikus világába, és szerezd vissza banánjaidat az űrbéli idegen kalózkirály, Captain Crabuchin karmaiból! Száguldj át több, mint 100 színes pályán, valamint hívd ki családod és barátaid a 10 közönség kedvenc partijátékban! Úgy érzed te vagy a leggyorsabb és legjobban manőverező majom a környéken? Tedd magad próbára a Time Attack és az izzasztó Decathlon módok kihívásain! Vajon sikerül feljutnod az eredménytáblára?

  HD formában tér vissza a Super Monkey Ball: Banana Blitz - Az eredetileg 2006-ban Wii-re megjelent Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 100 egyjátékos pályával, 10 többjátékos minijátékkal, átdolgozott irányítással, feljavított grafikával és sok mással lett kibővítve.

Internetes eredménytáblák - A sorozat történetében először, a rajongók a világ játékosaival is versenybe szállhatnak az internetes eredménytáblán az egyjátékos Time Attack és a vadonatúj Mini-Game Decathlon Score Attack módokban.

Majomkodj saját stílusodban - A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD minden platformon egyedi irányítást kínál, így az újoncon és a rekordtartók is rögtön fejest ugorhatnak a mókába.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!