Scribblenauts Showdown (Switch)

Cikkszám: SWITCHSSD
Gyártó: Warner Bros. Interactive Entertainment
Kívánságlistára teszem
12.490 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Scribblenauts Showdown (Switch)
12.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A Scribblenauts Showdown egy a kreatív Scribblenauts sorozaton alapuló játék, legfeljebb négy személyre tervezett két új parti játékmóddal. A játékosok választhatnak, hogy egyesítik erejüket és küldetéseket teljesítve követik figyelemmel, ahogy váratlan módokon életre kelnek szavaik a népszerű Sandbox módban, míg a versengő típusok a játék vaskos, több mint 35.000 szavas szótárában szereplő tárgyakkal járhatnak túl ellenfelük eszén, vagy akár egyszerűen szabadjára engedhetik képzelőerejüket is. Emellett játékosok akár saját egyedi Scribblenaut karakterüket is megalkothatják.

• Showdown mód – Legfeljebb négyen versenghetnek egymással ebben a teljesen új parti módban, amiben a játékosok kártya alapú taktikázással és kreatív képességeiket bevetve győzedelmeskedhetnek. A „Wordy’ mini-játékokban a játék vaskos szótárának szavaiból kell szabadjára engedniük a legjobb tárgyakat és karaktereket, míg a „Speedy” mini-játékok a kihívásokat elsőként teljesítő játékost jutalmazzák. A játékosok teljesítménye egy táblaszerű térképen követhető és számos különböző módon érhetnek először a célvonalhoz.


• Versus mód – Két játékos mérheti össze ügyességét 25 folyamatosan váltakozó mini-játékon keresztül. Ezek a mini-játékok egyedül is játszhatók.


• Sandbox mód – A sorozat népszerű kreatív játszóterének nyolc pályáján egy vagy két játékos oldhat meg feladványokat képzelőerejüket próbára téve, valamint szerezhet rejtett Starite darabokat és teljesítményeket. A Sandbox mód emellett tökéletes helyszín arra, hogy a játékosok szabadjára engedjék képzeletüket megidézve bármit, ami éppen az eszükbe jut, majd figyeljék, ahogy a legváratlanabb módokon jelennek meg a világukban.


• Mindenki egy Scribblenaut – A játékosok választhatnak a számos előre elkészített sablon, vagy megalkothatják saját Scribblenaut karakterüket is, amit Starite darabokkal és kihívások teljesítésével további különleges ruhákkal és kiegészítőkkel tehetnek még egyedibbé.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!