Monster Hunter Generations Ultimate (Switch)

A Monster Hunter Generations Ultimate a Monster Hunter Generations kibővített változata, valamint sorozat első része Nintendo Switch
-en, amiben a vadászok több szörnnyel nézhetnek szembe, mint bármelyik korábbi Monster Hunter epizódban valaha.

Cikkszám: 5055060948873
Gyártó: Capcom
Kívánságlistára teszem
17.990 Ft
Monster Hunter Generations Ultimate (Switch)
17.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Öltsd magadra a bátor vadász szerepét, teríts le hatalmas szörnyeket, a belőlük nyert alapanyagokból pedig készíts egyedi fegyvereket és felszereléseket! A játék több száz küldetését egyedül, vagy akár barátaiddal együtt is teljesítheted, miközben visszatekintesz a sorozat kezdetére és fejlődésére. Utazásuk során a vadászoknak meg kell küzdeniük a játék négy faluját fenyegető Fated Four tagjaival, valamint a még náluk is veszedelmese új Elder Dragonnal. A Monster Hunter Generations Ultimate a klasszikus játékmenet mellett számos újdonságot, felfedezhető területet és szörnyet tartalmaz, köztük visszatérő kedvenceket is, mint a villámgyors Zinogre és az lopakodó Nargacuga.

A játékosok első alkalommal élvezhetik a helyi és internetes többjátékos módok izgalmait három vadásztársuk oldalán akár otthon, a nagyképernyő előtt, akár handheld vagy table top módban a világ bármely pontján.

Sosem látott mennyiségű szörny – Küzdj meg a sorozat minden korábbi részénél több fenevaddal, köztük teljesen új bestiákkal, alfajokkal a rejtélyes új Valstrax Elder Dragonnal.

Többjátékos mód – Csatlakozz három vadásztársadhoz interneten keresztül, vagy a helyi többjátékos módban.

Játssz bárhol! – A Nintendo Switch nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően akár otthon, a nagyképernyő előtt, akár handheld vagy table top módban a világ bármely pontján is élvezheted a játékot.

Új kihívások – Ez a kiadás egy új „G” küldetés szintet is tartalmaz, ami garantáltan próbára teszi a vadászok harci taktikáit ismerős bestiák még veszedelmesebb változataival szemben, melyek társaiktól eltérő mozdulataikkal és képességeikkel rendelkeznek.

Testreszabható játékmenet – Az eredeti Monster Hunter Generations keretében bemutatkozott négy Hunter Style és Hunter Arts mozdulat ebben a kiadásba további kettővel bővül, így még jobban testreszabhatod játékélményed.

o Brave Style – Sikeres csapásokkal töltsd fel a megjelenő sávot, majd vess be új kitérő manővereket és pusztító sorozatokat.

o Alchemy Style – Támogasd vadásztársaidat hasznos tárgyak elkészítésével harc közben.

Alapanyagszerzés és tárgykészítés – Terítsd le hatalmas bestiákat és a belőlük nyert alapanyagokból készíts a legyőzött szörnyek ihlette számtalan fegyvert és felszerelést.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!