Oral-B iO Series 6 Duo elektromos fogkefe - Fekete + Rózsaszín

Cikkszám: iO6DUOBLK
Gyártó: Oral-B
Kívánságlistára teszem
78.890 Ft
Oral-B iO Series 6 Duo elektromos fogkefe - Fekete + Rózsaszín
78.890 Ft

Leírás és Paraméterek

A csomag tartalma:
- 1 db Oral-B iO Series 6 Fekete elektromos fogkefetest
- 1 db Oral-B iO Series 6 Rózsaszín elektromos fogkefetest
- 2 db kefefej
- 1 db hálózati töltő

Tulajdonságok:
- A legjobb tisztítás az Oral-B-től a forradalmi mágneses technológiának köszönhetően, az extra csendes és kíméletes tisztítási élmény érdekében.
- 100%-kal egészségesebb íny 1 hét alatt az Oral-B egyedülálló kerek kefefejének és a gyengéd mikrorezgéseknek köszönhetően.
- Az interaktív kijelző lehetővé teszi a személyre szabott fogmosást a jobb tisztítási eredmények érdekében, és emlékeztet a kefefej cseréjére.
- Ne hagyjon ki egy területet sem: A mesterséges intelligencia felismeri az egyéni fogmosási stílust, és segít minden fog egyenletes megtisztításában
- 5 intelligens tisztítóprogram a személyre szabott tisztításhoz: napi tisztítás, érzékeny, ínyápolás, mélytisztítás és fogfehérítő.
- Extra ínyvédelem az intelligens nyomásszabályozásnak köszönhetően: zölden világít, ha a nyomás optimális, fehéren, ha túl gyengéd és piros lámpával figyelmeztet a túl erős nyomásra.

Az új Oral-B iO meghalad minden elvárást, amelyet csak el tud képzelni a fogmosással és a tökéletes szájhigiéniával kapcsolatban. Az Oral-B iO innovatív, mágneses hajtórendszere pontosan annyi energiát juttat a sörtehegyekhez, amelyek gyengéd mikrorezgésekkel fogról fogra csúsznak a hatékony és kellemes tisztítási élmény elérése érdekében. Élvezze a frissesség érzését minden nap, mintha fogorvosnál járt volna!

Az Oral-B iO segít megvédeni az ínyt a túlzott nyomástól. Az új intelligens nyomásszabályozó piros lámpával figyelmeztet túl nagy nyomás esetén, és zölden világít, amikor az optimális nyomást használja. Az interaktív kijelző megkönnyíti a navigációt a kefefej különféle funkciói és beállításai között. Válasszon a különböző tisztítási módok közül, és személyre szabott fogtisztítást kap valós időben, valamint emlékeztetőt a kefefej cseréjére. A vizuális időzítő tájékoztatást nyújt az ajánlott 2 perces tisztítási időről. A fogkefe reggel üdvözöl és mosolyt csal a fgmosás után a kiváló eredmények érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
oral-b