Outriders Worldslayer (PS5)

Megjelenés: 2022.06.30

A JÁTÉK HASZNÁLATÁHOZ AKTÍV ÉS FOLYAMATOS INTERNETKAPCSOLATRA VAN SZÜKSÉG

Cikkszám: PS5OW
Gyártó: Square Enix
Kívánságlistára teszem
26.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Outriders Worldslayer (PS5)
26.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az OUTRIDERS WORLDSLAYER egy brutális, egyedül, vagy akár 3 személlyel is játszható kooperatív looter shooter, ami egy eredeti, sötét sci-fi univerzumban játszódik.

Hozd létre a saját Outrideredet a négy kaszt egyikéhez csatlakozva és barangold be a változatos és halálos Enoch-bolygót.

Kezdd el az eredeti OUTRIDERS kampányt, vagy használd az új boostot és vágj bele egyből a WORLDSLAYER kampányba egy 30-as szintű, teljesen felszerelt Outriderrel.
Itt szembe kell nézned a leghalálosabb Altereddel, akivel valaha találkoztál, Ereshkigallal, az emberiség túlélésért folytatott utolsó harcában.

Azonban még nála is nagyobb borzalmak várnak a végső végjátékban, melyre a Tarya Gratar ősi romjaiban kerül majd sor.

Kombinálva az agresszív fegyverharcot az erőszakos erőkkel és az egyre tovább fejlesztett, testreszabható fegyverek és felszerelések arzenáljával, az OUTRIDERS WORLDSLAYER megszámlálhatatlan órányi élvezetes játékot kínál, mindezt a műfaj egyik legkiválóbb fejlesztőjétől, a People Can Fly-tól.

A halál útja
Az emberiség túlélésének reménye az utadon múlik az Enoch civilizációjának bölcsőjébe.

Dinamikus 1-3 játékos CO-OP
Játssz egyedül, vagy csatlakozz akár két barátodhoz egy drop-in drop out co-op-ban miközben átéled a borzalmait egy hiper-fejlett bolygó apokalipszisának.

4 egyedi kaszt
Hozz létre és szabd testre a saját Outrideredet és válassz a 4 egyedi nagyhatalmú kaszt közül, melynek mindegyike egyedi, brutális képességekkel van felszerelve, Készség-, és PAX-fával, hogy még jobban meghatározhasd az egyéni játékstílusodat.

Fegyverek és Felszerelések
Szabd testre és fejleszd az Outridered legerősebb, megszámlálhatatlan mennyiségű Epic, Legendary és Apocalypse tárgyainak kombinációját, egyre növekvő potenciális sebzéssel. A felszerelés változtatható 3 mod slottal, így a játékosok teljesen testreszabhatják a felszerelésüket a saját játékstílusukhoz. Ezen felül elérhető egy minden tárgyat érintő, teljes és ingyenes Transmog-rendszer.

Hatalom
Alkalmazkodj a készségeiddel és képességeiddel a terjedelmes kaszt készség-, és PAX-fával további hibrid kaszt boostokhoz. Nézz szembe a kihívással az összes Apocalypse szint ellen a növekvő hatalmaddal és növeld a Brutality, az Endurance, a Prowess és az Anomaly Ascension pontjaidat.

Endgame
Juss hozzá hihetetlen zsákmányokhoz, miközben leuralod a végjátékát az Expedition-nek, vagy újabb borzalmakkal nézel szembe Tarya Gratar városában.

Fejleszd fel magad
Fejleszd tovább a már meglévő karaktereidet, vagy használd az új boost-ot, hogy egy 30-as szintű, teljesen felszerelt Outriderrel vághass neki a könyörtelen kalandnak.

Az alapjáték is
Az OUTRIDERS WORLDSLAYER teljes élményéhez hozzátartozik az eredeti OUTRIDERS játék, az összes játékélményt javító fejlesztéssel és az Expedition tartalmával, ami a játék megjelenése után érkezett a játékhoz.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!