> PC > Játékok > Humankind (PC)

PCHumankind (PC)

Előrendelőknek: Ajándék steelbook!

Státusz: Előrendelhető

Megjelenés: 2021.08.17.

Termékkód: 5055277041473

15 990 Ft‎

Kosárba

Video

30 hasonló termék

Részletes leírás

A HUMAKIND egy történelmi stratégiai játék, melyben újraírhatod az emberiség történelmének teljesen narratíváját, valamint kultúrákat kombinálva hozhatsz létre egy olyan civilizációt, ami legalább olyan egyedi, mint te magad.

ÉPÍTSD FEL SAJÁT CIVILIZÁCIÓD

Alkosd meg saját civilizációdat akár 60 történelmi kultúrát kombinálva az ősi időktől a modernkorig. Kezdj egy szerény újkőkori törzzsel, lépj további az ősi korba Babilóniaiként, folytasd utadat a klasszikus korban a Majákkal, a középkorban az Omajjádokkal, a korai modernkor britjeivel és így tovább. Minden kultúra a maga különleges játékmeneti rétegével bővíti a kalandot, és közel végtelen végkimenetelhez vezet.

TÖBB MINT TÖRTÉNELEM, EZ A TE TÖRTÉNETED

Nézz szembe valódi történelmi eseményekkel, hozz jelentős morális döntéseket és tegyél jelentős tudományos felfedezéseket. Fedezd fel a világ természeti csodáit vagy építsd fel az emberiség figyelemreméltó alkotásait. Minden játékelem történelmileg autentikus. Kombináld őket, hogy megépítsd saját látomásod a világról.

HAGYD HÁTRA LÁBNYOMOD A VILÁGBAN

Az út fontosabb, mint maga a célállomás. A hírnév egy új és összefogó győzelmi feltétel. Minden nagy tetted, minden morális döntésed, minden megnyert csatád tovább növeli hírneved, és tartós hatást gyakorol a világra. A játékban a legnagyobb hírnevű játékos nyer. Vajon te leszel az, aki a legnagyobb hatást gyakorolja a világra?

VÁLJ A TAKTIKUS ÖSSZECSAPÁSOK MESTERÉVÉ FÖLDÖN, VIZEN ÉS LEVEGŐBEN

A HUMANKIND minden küzdelme olyan, akár egy apró körökre osztott társasjáték az aktuális világtérképen. Szórd szét seregeid és parancsolj egységeidnek, köztük kultúrád jellegzetes egységeinek és különleges képességeiknek. Állíts össze ostromfegyvereket, hogy városokat támadhass meg és foglalhass el. Vegyél részt hatalmas, több körön át tartó összecsapásokban, és ne habozz erősítést hívni.

TEDD EGYEDIVÉ VEZETŐDET

A HUMANKIND keretében egy általad megalkotott avatárral játszod majd társadalmad vezetőjének szerepét. Avatárod külsője civilizációd fejlődésével együtt fog változni. Vezetődet még fejleszteni is lehetőséged lesz a meta-progress rendszerrel, amivel egyedi külsőket oldhatsz fel számára, melyeket aztán kedvedre mutogathatsz idegeneknek és barátoknak egyaránt az akár 8 fős többjátékos meccseken.

VELED MILYEN MESSZE FOG ELJUTNI AZ EMBERISÉG?

A csomag tartalma:
• A játék
• Kétoldalas érme
• Kétoldalas poszter az egység- és technológia fával
• Digitális soundtrack
• Digitális tartalmak:
• Notre Dame Pack
• Boudicca Avatar set
• Játékosprofil dekoráció & szimbólumok

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK A TERMÉKRŐL

Humankind (PC)

Humankind (PC)

Előrendelőknek: Ajándék steelbook!

Értékelés írása