> PC > Játékok > Total War Warhammer III (PC)

PCTotal War Warhammer III (PC)

A weboldalon feltüntet termék ár, becsült ár! A termék végleges ára megjelenésig változhat!

Státusz: Előrendelhető

Megjelenés: 2021

Termékkód: PCTWWIII

18 990 Ft‎

Kosárba

Video

30 hasonló termék

Részletes leírás

Itt a Total War: WARHAMMER trilógia kataklizmikus lezárása. Vezesd seregeidet a Káosz Birodalmának elképzelhetetlen horrorokkal teli dimenziójába, ahol eldől majd a világ sorsa. Te legyőződ a démonjaid…vagy az élükre állsz?

Távol a világtól és kicsinyes háborúitól létezik a tiszta, gonosz varázslat dimenziója: a Káosz Birodalma. Ez egy szörnyűséges, halandó elme számára felfoghatatlan hely, ami a hatalom ígéretét suttogja a füledbe, de ha behódolsz és elcsábulsz le kell mondanod a lelkedről és azzá kell válnod.

Ezen a helyen uralkodik a négy Káoszisten, folyton kutatva a lehetőséget, hogy kiterjesszék kötelékeiket, és démoni korrupcióval borítsák be a világot. Nurgle a dögvész istene, Slaanesh a mértéktelenség ura, Tzeentch a változtató, és Khorne a vér és mészárlás istene.

A világok közti határt két hatalmas királyság őrzi: Kislev zord harcosai és Grand Cathay birodalma. Ugyan mind a saját megpróbáltatásaikkal küzdenek, de most mindkettőnek megvan az oka, hogy átlépje a küszöböt és seregeit a Káosz Birodalomba vezényelje.

A világ egy szakadék szélén áll. Egyetlen lökés a kataklizmába taszíthatja és van, aki pont ezt akarja elérni. Egy ősi alak, aki nem éri be kevesebbel, mint a legfőbb hatalom, de ennek megszerzéséhez egy bajnokra van szüksége….

Az eljövendő konfliktus mindent be fog borítani. Te legyőződ a démonjaid? Vagy az élünkre állsz?

Tulajdonságok

  • Előrendelés - Előrendelhető
  • Játék kategória - Stratégia
  • Korhatár - 16+
  • Gyártó - Sega

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK A TERMÉKRŐL

Total War Warhammer III (PC)

Total War Warhammer III (PC)

A weboldalon feltüntet termék ár, becsült ár! A termék végleges ára megjelenésig változhat!

Értékelés írása