Project Cars 2 Limited Edition (PC)

Project CARS 2 a díjnyertes versenyszimulátor sorozat továbbfejlesztett változata, ami a legikonikusabb kocsikkal és a legizgalmasabb vezetési körülményekkel adja meg az definitív vezetési élményt és adrenalin löketet.

Cikkszám: 5908305218678
Gyártó: Bandai Namco
Kívánságlistára teszem
6.990 Ft
Project Cars 2 Limited Edition (PC)
6.990 Ft

Leírás és Paraméterek

 A játékosok által fejlesztett és világszínvonalú versenyzők közreműködésével tesztelt Project CARS 2 tökéletes választás a profi e-Sport játékosok számára és elhozza az valós vezetés lényegét a bolygó leggyönyörűbb, leghitelesebb és a legkorszerűbb versenyszimulátorában.

A Project CARS 2-ben mindent megtalálsz – GT modellektől a túrakocsikon és prototípusokon át az egzotikus hiperautókig –, így a játék elhozza az autóversenyzés széles kínálatát a választás szabadságával, hogy mit és hol vezess. Bármikor. Bárhol.

A HITELESSÉG CSÚCSA
A játékosok által fejlesztett és profi versenyzők közreműködésével finomhangolt játék csúcsminőségű grafikával, 1:1 digitális kivitelezéssel, pontos fizikával, kihívást jelentő AI ellenfelekkel és dinamikus, valósidejű jármű/felület/évszak körülményekkel várja a versenyzőket. Éld át a valóságon is túlmutató vezetési élményt a teljes VR headset, 5.1 térhangzás és 12K felbontás támogatással. A Project CARS 2-vel legalább annyira üdítő és kihívást jelent játszani, mint amennyire korszerű.

• Több mint 180 licenced kocsi a legikonikusabb márkáktól
• A valaha volt legnagyobb kocsi kínálattal rendelkező autóversenyzős cím konzolon
• Teljes VR headset és 12K (csak PC-n) támogatás
• Újradolgozott irányítás

A VETÉLKEDÉS TÜZE
Fedezd fel a legjobb vezetési élményt és tedd próbára képességeidet a legelszántabb versenytársak ellen, hogy a következő motorsport hőssé válj. Szállj versenybe barátaiddal a teljesen új online bajnokságokban a járművek széles kínálatával aszfalton vagy terepen. A Project CARS 2 fejlesztői már a kezdetektől gondoltak az e-Sportra, köztük Versenyzői Engedély akkreditációval, dedikált rendező/közvetítő funkcióval és beépített streamelési lehetőségekkel. Számos tervezett sorozattal és bajnoksággal a 2017-es évben és azon túl is, a Project CARS e-Sport továbbra is a vezető csapatok és feltörekvő sportolók egyedüli célállomása lesz.

• Teljesen új autótípusok és autósport osztályok (rallycross, IndyCar és sok más), plusz régi kedvencek
• Versengj barátaiddal interneten keresztül kocsik széles kínálatával aszfalton vagy terepen
• Teljesen új internetes bajnokságok és robosztus Esport funckiók

A KÖRÜLMÉNYEK EREJE
Versenyezz korlátok nélkül – bárhol, bármikor, bármilyen kocsival. Nappal vagy éjjel, száraz vagy nedves terepen. A LiveTrack 3.0 funkciónak köszönhetően dinamikus az átmenet a pályák tiszta, koszos és gumírozott szakaszai között, valamint változik a fizikai tapadás is, akár aszfalton, jégen vagy sárban száguldozol. A játékosok teljes 24 órás ciklusban versenyezhetnek valósághű járművekkel, időjárási és hőmérsékleti változások mellett, valamint akár a négy évszakon keresztül – hitelesen megteremtve az adott évszak légköri és környezeti állapotát. Az olyan hatásokkal, mint a köd, a villámlás és a hó, ezúttal az Anyatermészetet is meg kell majd hódítanod.

• Száguldj változatos terepeken, köztük jégen, aszfalton és terepen
• LiveTrack 3.0: A dinamikus útfelület átmenet hatással van a jármű teljesítményére, tapadására és irányítására valós időben, a legmodernebb gumiabroncs fizikával és felület deformációval
• A teljes 24 órás ciklus élethűen teremti újra az év adott időszakának környezetét
• Dinamikus napszak, időjárás és szezonális versenykondíciók

A csomag tartalma:
- Project Cars 2 játékszoftver
- Exkluzív fémtok
- Matricák
- Japán járműcsomag (Digitális letöltőkód)

Minimum rendszerkövetelmények:

Szükséges: 512Kbps vagy gyorsabb internetkapcsolat és Steam fiók
Op.rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i7 3700 3.5GHz vagy AMD FX-8350
Memória: 8 GB RAM
Merevlemez: 50GB
Videókártya: Nvidia GTX 680 vagy jobb

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
blackfriday 2017