Sennheiser HD 2.20s mikrofonos fejhallgató (506718)

2 év garancia

Cikkszám: 506718
Gyártó: Sennheiser
Kívánságlistára teszem
12.890 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Sennheiser HD 2.20s mikrofonos fejhallgató (506718)
12.890 Ft

Leírás és Paraméterek

A Sennheiser HD 2 sorozat – páratlan útközbeni zenei élmény

A legendás Sennheiser minőség sohasem tűnt még frissebbnek. Az új HD 2 sorozat – bravúros konstrukciójának köszönhetően – elegánsan visszafogott megjelenésű, mégis elég masszív, hogy állja a mozgalmas életvitellel járó viszontagságokat. Olyan hangzással, melynek köszönhetően mobileszközödről is bárhol ragyogó minőségben élvezheted pl. kedvenc zenéidet.

Csak csatlakoztasd, és hozd ki a legtöbbet hordozható eszközödből.

Ennek a sokoldalú, masszív és utcára termett szépségnek a használatával zenéid is hallgathatod és telefonhívásaid is kezelheted, miközben a kényelmes, puha fülpárnák kívül tartják a világ zaját.

Utazz könnyedén és örömmel

A HD 2.20s küldetése, hogy élvezetesebbé tegye az életed, amikor úton vagy. Ez az oka annak, hogy olyan karcsú és könnyű, és ugyanakkor masszív is. A fejhallgató egy egyoldalas. gubancmentes kábellel kerül forgalomba, melyhez egy beépített, különleges kezelőszerv is tartozik: egy 1-gombos, mikrofonnal kiegészített, intelligens távvezérlő, mellyel a zenelejátszás és a telefonhívások is kezelhetők. Végül, de nem utolsósorban, az összehajtható fejpántnak köszönhetően a HD 2.20s könnyen elrakható – ha ez valaha is eszedbe jutna.

A basszus legyen Veled

Miközben a HD 2.20s szemet gyönyörködtetően kacsú és elegáns, a fülnek tetsző módon, meglepően erőteljes hangzással bír. A zárt, fülre-fekvő kialakítás csökkenti a környező zajt, ütős basszussal gazdagított, nagyszerű hangzást hozva létre. A rendkívül kényelmes, prémium minőségű műbőr fülpárnáknak köszönhetően gyakorlatilag a végtelenségig élvezheted ezt az élményt.

Járd az utcákat stílusosan

A HD 2.20s karcsú és elegáns formája lenyűgözően letisztult megjelenést kölcsönöz a fejhallgatónak. A fényes részekkel díszített, klasszikus fekete külső időtlen és egyben mai is. A HD 2.20s minden alapanyaga és stílusjegye a külcsín és a belbecs harmóniáját erősíti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
2.20s hd sennheiser