Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Fehér (984-000562)

Cikkszám: 984-000562
Gyártó: Logitech
Kívánságlistára teszem
30.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Fehér (984-000562)
30.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Méretét és alakját tekintve egy hagyományos sörösdobozhoz hasonlít legjobban: 18cm magas, 6,5 cm kör alapú hasáb. Súlya kicsit több, mint fél kiló. Elég kicsi, hogy megkönnyítse a hordozhatóságot.

Kialakításának köszönhetően használhatjuk állítva, fektetve, valamint az alján elhelyezkedő akasztót igénybevéve egy karabiner segítségével fellógathatjuk bárhova. Az akasztó menetes, ezáltal kivehető. A menet szabványos 1/4-es állványméret, így akár egy gorillapodra is feltehetjük. Speciális plazma hálós borításának köszönhetően a UE BOOM csepp- és foltálló. A hangszórót részben gumi borítja, melynek tapintása kellemes.

Vezérlők terén az eszköz minimalista, letisztult. Gombokból 4 darab van: 1–1 nagy +- gomb a készülék oldalán, mely értelemszerűen a hangerőszabályozást hivatott biztosítani. A hangszóró tetején található a ki- és bekapcsoló gomb, illetve a Bluetooth párosításra szolgáló gomb, 1–1 okosan elhelyezett LED kíséretében. Az eszközt megfordítva megtaláljuk az állványmenetet, benne az akasztóval. Mellette a töltéshez és firmware frissítéshez használatos microUSB, illetve egy 3.5 jack bemenet.

A szövetborítás alatt 2db, közel 4cm átmérőjő, teljes sávszélességű hangszóró, valamint további 2db, 5cm átmérőjú passzív sugárzó található.

Az Ultimate Ears mérnökei úgy tervezték a hangszórót, hogy 360∘-ban sugározzon. Ez olyan jól sikerült, hogy tökéletesen mindegy, hogy a hangszóró melyik oldalán állsz.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
2 boom Logitech ue