Philips HX3673/14 Sonicare 3100 Series elektromos fogkefe + utazótok - Fekete

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: HX3673/14
Gyártó: Philips
Kívánságlistára teszem
20.890 Ft
Menny.:db
Philips HX3673/14 Sonicare 3100 Series elektromos fogkefe + utazótok - Fekete
20.890 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Egyedülálló technológiánk mély és mégis finom tisztítást biztosít

A sörték erős vibrációja mikrobuborékokat hoz létre, amelyek mélyen behatolnak a fogközökbe és az íny mentén, hogy megnyugtató élményt nyújtsanak. Egy hónapnyi kézi fogmosásnak megfelelő hasznot húzhat mindössze 2 perc alatt.** Percenként 62 000 fogmosás gyengéden tisztítja a fogakat, eltávolítja a bakteriális lepedéket, és eltávolítja azt a kivételes napi tisztítás érdekében.

Akár háromszor hatékonyabb a bakteriális lepedék eltávolítása, mint a kézi fogkefe*

Klinikailag bizonyított, hogy a fejlett Sonic technológiával rendelkező Sonicare elektromos fogkefe akár 3-szor hatékonyabban távolítja el a lepedéket*, mint a kézi fogkefe. Eltávolítja a bakteriális lepedéket a fogakról és az ínyvonal mentén, egyúttal védi az ínyt.

A beépített nyomásérzékelő védi fogait és ínyét

A beépített nyomásérzékelő automatikusan érzékeli az alkalmazott nyomást, figyelmezteti Önt, és automatikusan csökkenti a fogkefe rezgését, hogy segítse az íny védelmét. A fogkefe szaggatott hangot ad ki, emlékeztetve a nyomás csökkentésére. 10 emberből 7 úgy vélte, hogy ez a funkció segítette őket a hatékonyabb fogmosásban.

Optimalizálja fogmosását a SmarTimer és a QuadPacer segítségével

A 2 perces SmarTimer és a 30 másodperces QuadPacer elvezeti Önt, hogy az ajánlott időközönként mosson fogat a száj minden területén, hogy biztosítsa a teljes tisztítást.

Mindig tudja, mikor kell cserélni a kefefejeket

Az idő múlásával minden kefefej elhasználódik, ezért ügyeljen arra, hogy kiváló tisztítást kapjon. A BrushSync technológiánk figyeli, hogy mennyi ideig használta a kefefejet, és milyen intenzív volt a fogmosás.A BrushSync cserére emlékeztető a fogantyún és egy rövid hangjelzés jelzi, ha ki kell cserélni.

Könnyű indítás az átmenet megkönnyítése érdekében

Lágyindítás programunk lehetőséget kínál a fogmosási teljesítmény enyhe, fokozatos növelésére az új fogkefe első 14 használata során.

Az akkumulátor élettartama: 14 nap

Az akkumulátor élettartama akár 14 nap, így hosszú ideig használhatja töltés nélkül.

Ez megkönnyíti az utazást

Prémium hordtáskánk segítségével higiénikusan tárolhatja fogkeféjét, míg a kompakt USB-töltőtalpunk az akkumulátort menet közben is feltöltve tartja. Két hét rendszeres használat hasznot húz egyetlen teljes feltöltéssel, a töltő pedig hosszabb utakon is hasznos.

Használjon kevesebbet. Használjon újra többet

A hálózati adapterek kicsinek tűnhetnek, de ha összerakjuk őket, a műanyag, amelyből készülnek, óriási hatással van a környezetre. A Philips Sonicare 1000-4000 sorozatú USB-töltővel akár 189 210 kg-mal kevesebb műanyagot is felhasználhatunk évente. Ez jelentős érték, nem?

Fogyasztói garancia 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!