Lost Judgment (PS4)

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 5055277044351
Gyártó: Sega
Kívánságlistára teszem
14.990 Ft
Menny.:db
Lost Judgment (PS4)
14.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

2021. decembere, tokiói kerületi bíróság. Akihiro Ehara egy nő a zsúfolt vonaton való molesztálása miatt áll a vádlottak padján. A hírek tele vannak egy járókelő a meneküléséről készült felvételével, a nyilvánosság pedig a maximális büntetés kiszabását követeli.

„Három nappal ezelőtt egy holttestet találtak Yokohama egyik elhagyatott épületében. Sikerült már beazonosítani?” – jelenti ki, amitől zavartság lesz úrrá a tárgyalótermen.

Védőügyvédje, Saori Shirosaki biztos benne, hogy elsiklottak valami fontos részlet felett, hiszen Eharát gyilkosság miatt elő sem állították. Felveszi a kapcsolatot Takayuki Yagamival, hogy járjon utána.

Hogy követhetett el Ehara két bűntényt egyszerre? A szexuális zaklatás csak elterelés volt? Ehara kijátszotta az egész igazságszolgáltatási rendszert? Ahogy előkerülnek az áldozatok és Yagami egyre mélyebbre ás az igazság nyomában, egy nehéz kérdéssel kell szembesülnie: megvédi a törvényt, vagy igazságot szolgáltat?

Elég mindössze egyetlen botlás, hogy valaki szörnyeteggé váljon…

Jellemzők

Törvény és zűrzavar – A Lost Judgment keretében ismét az ügyvédből lett magánnyomozó, Takayuki Yagami szerepét öltheted magadra, aki egykori jakuza partnere, Masaharu Kaito oldalán bűnüldöző párosként ered egy látszólag tökéletes bűntény felderítésére, melynek fő gyanúsítottja sziklaszilárd alibivel rendelkezik. Ami először vérbosszúnak indul hamar összeesküvések kusza hálójává alakul, számos valószínűtlen csoportot érintve, akik kihasználják a jogrendszer kiskapuit. Ahogy az áldozatok száma egyre növekszik és Yagami kibogozza az igazságot, választania kell a törvény betartása vagy az igazság kikényszerítése között.

Szabad harcmodor – Yagami a küzdősportok mestereként stílusosan verekszi át magát minden helyzeten a csoportos rajtaütéstől az egyszemélyes összecsapásokig. Vesd be a Daru, a Tigris és az új Kígyó-stílus erejét, amivel háríthatod és viszonozhatod ellenfeleid támadását, saját energiáikat fordítva ellenük.

Nyomozó akció – Yagami detektív trükkjeinek arzenálja újabb kütyükkel, észrevétlen követési módszerekkel és behatolási technikákkal bővült. Forgass meg minden követ az igazság nyomában!

Nincs ennél jobb hely – Merülj el Tokió és Yokohama nyüzsgő utcáinak látványosságaiban saját ritmusodban egy olyan autentikus környezetben, amit kizárólag az RGG Studio képes megalkotni. Élvezd a Club SEGA játékait, találd meg kedvenc helyed, oldd meg a helyiek problémáit és sok más.

Játék kategória Akció
Korhatár 18+
Megjelenés 2021.09.24

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!