Kingdom Hearts III (PS4)

Cikkszám: 5021290068551
Gyártó: Square Enix
Kívánságlistára teszem
6.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Kingdom Hearts III (PS4)
6.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A KINGDOM HEARTS III a barátság erejének, valamint a fény és sötétség küzdelmének történetét meséli el, melyben Sora és barátai egy veszedelmes kalandra indulnak. A számos Disney és Pixar világban játszódó KINGDOM HEARTS egy nagy hatalom ismeretlen örököse, Sora utazását követi figyelemmel, akihez kalandja során olyan karakterek csatlakoznak, mint Donald Kacsa és Goofy, hogy segítsék a Heartless néven ismert ördögi erő inváziójának megfékezésében, mielőtt átvennék az uralmat az univerzum felett. Sora, Donald és Goofy régi és új Disney-Pixar karakterek oldalán igyekeznek felülkerekedni a kihívásokon, hogy megóvják világukat a fenyegető sötétségtől.

Kalandozz Disney és Pixar világokban
Járd be a Disney és a Pixar világait, védd meg őket a Heartless inváziótól, valamint barátkozz össze és egyesítsd erődet a Toy Story, Szörny Rt., Hős6os, Aranyhaj, Herkules és sok más univerzumok hőseivel!

Vesd be a Keyblade erejét
A rejtélyes és pusztító Keyblade kardok már képesek más formát is felölteni, amivel új képességekre, mozdulatokra és animációkra tesznek szert. Szerelkezz fel több Keyblade karddal és kombináld őket látványos csapások feloldásához!

Éld át a varázslatot
Engedj szabadjára káprázatosan erős varázslatokat a Heartless elleni küzdelemben. Hívd segítségül Disney-Pixar barátaidat és kérd a támogatásukat a harcban. Fordítsd meg a csata végkimenetelét a vidámparkok inspirálta, teljesen új „Attractions" megidézésével.

Izgalmas és akciódús küzdelmek
Fedezd fel és lépj kapcsolatba közvetlenül a Disney-Pixar világokkal. Verd vissza a Heartless hordákat masszív hegyeket megmászva, a víz alá merülve vagy akár szabadesésben. Tapasztald meg a különböző világok sajátos játékelemeit!

A minijátékokon keresztül élj át klasszikus Disney rövidfilmeket
Tarts egy kis szünetet a világ megmentéséért folytatott harcodban a Disney rövidfilmek inspirált több, mint 20 minijátékkal.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
heartsIII